fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Schoonheijtstraat 46 4701 LW

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Adembenemend mooi is de juiste omschrijving en ongetwijfeld de eerste indruk bij aankomst hier. Deze superleuke onder architectuur gebouwde woning is voorzien van alle gemakken. Een ruime woonkamer, een royale gesloten-keuken, 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5, een moderne badkamer en daarnaast nog een geweldige tuin! In een zin omschreven: Een zeer ruime woning met een duidelijke eigen identiteit, wij houden ervan!

Let op: Afmetingen zijn indicatief. Exacte maatvoering wordt toegevoegd zodra het formele meetrapport binnen is.

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop met ons mee naar binnen. Welkom! Dit is een entree in stijl, de hal is voorzien van een moderne hardstenen vloer en strak gestucte wanden. Vanuit hier bereik je het toilet, de meterkast, de prachtige trapopgang naar de 1e verdieping, de woonkamer en de keuken. Laten we een kijkje nemen in de woonkamer!

Wonen & koken
Heel veel daglicht, dat is in deze royale woonkamer zeker te vinden, op elk moment van de dag schijnt de zon wel ergens. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer en strak gestucte wanden. Creëer hier verschillende gezellige zitplekjes en ontspan. Hier ga je de komende jaren zeker genieten! Laten we door lopen naar de keuken.
In deze toffe keuken ga je heel wat maaltijden bereiden! Hier kan je met de hele familie of met vrienden heerlijk gaan tafelen. Deze leuke keuken beschikt over een oven, inductie kookplaat, koelkast en vriezer. Daarnaast beschikt deze keuken over voldoende opbergruimte, hoe fijn is dat!

Slapen, dromen & douchen
Via de overloop op de eerste verdieping bereik je 2 ruime slaapkamers, een werkkamer (waar je uiteraard nog een slaapkamer van kan maken) en de badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een vinyl vloer en strak gestucte wanden. Loop je ook mee naar de badkamer? Deze leuke badkamer is namelijk van alle gemakken voorzien en beschikt over een ruime inloopdouche, toilet, bidet en een wastafel. Zoals wij al zeiden, van alle gemakken voorzien! Laten we doorlopen naar de 2e verdieping. Hier bevindt zich nog 1 slaapkamer met mogelijkheid tot 2 en daarnaast veel opbergruimte!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de deuren in de woonkamer kom je in de ruime stadstuin. Hier heb je de mogelijkheid om meerdere gezellige zithoekjes te creëren. Nodig jouw vrienden alvast maar uit voor de zomer BBQ!

Bijzonderheden
* Populaire locatie nabij centrum en het station * sfeervolle halfvrijstaande woning * onder architectuur gebouwd * 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) * Privacyvolle tuin *
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1933
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 186
Energie
Label F
Geldig tot 03/06/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (440)

X