fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Freijterslaan 339 4703 EH

Bekijk op de kaart
€239.950
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in een appartement is wonen met gemak! Deze kwaliteit ervaar je in dit leuke appartementencomplex: het centrum op 5 minuten afstand, tegenover een busstation en Rosada om de hoek. Alle voorzieningen op loopafstand van je vandaan, wat een luxe! Dit superleuke appartement is voorzien van 2 slaapkamers, berging, open keuken en nette badkamer. Zie jij jezelf hier al wonen?

Entree
Parkeer je auto aan de straat en pak de trap naar de desbetreffende verdieping. De ruime entree is een nette laminaat vloer en strak gestucte wanden. Vanuit de entree bereik je het toilet, de meterkast, berging, 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Een hoop om te bekijken, laten we beginnen!

Wonen & koken
Vanuit de hal heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer welke voorzien is van een laminaat vloer, spuitwerk wanden, veel lichtinval via een groot raam aan de achterzijde naar het balkon. Creëer hier verschillende leuke zithoekjes en geniet na een lange dag van de ruimte in dit toffe appartement. Hou jij van kokerellen? Dan ga jij heel wat uurtjes in deze keuken besteden. Deze keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi-oven-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en afzuigkap. Daarnaast is er genoeg bergruimte aanwezig in de berging, ook is hier de aansluiting te vinden voor wasmachine en droger. Ideaal!

Slapen, dromen & douchen
De 2 slaapkamers bereik je via de hal en ook zijn deze voorzien van laminaat vloer en nette spuitwerk wanden. Vanuit deze kamer is ook eventueel de badkamer bereikbaar. Door naar de badkamer, deze ruime badkamer is voorzien van een toilet, een riante inloopdouche, een wastafelmeubel met wastafel en een handdoekradiator. Na een lange dag kan je hier zeker ontspannen onder een warme douche!

Zonnen & genieten
Dat wordt genieten! Want met een ruim balkon ga je zeker genieten op de warmere dagen. Zie jij jezelf hier al genieten op een lekkere zomerdag met een bak koffie of een wijntje na een lange werkdag? Plan dan snel je bezichtiging in!
Overdracht
Vraagprijs €239.950
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 63
Energie
Label B
Geldig tot 29/07/2027
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X