fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Prinsensingel 80B 4701 HP

Bekijk op de kaart
€299.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een parel! Heb jij altijd al om de hoek willen wonen van het bruisende centrum van Roosendaal? Dan is dit je kans! Om de hoek van verschillende restaurants en winkels staat dit moderne appartement te koop. Het appartement beschikt over een gezellige woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en energielabel B. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de parkeerplek achter het appartementencomplex en loop mee naar binnen. Via de twee trappen kom je aan bij de voordeur. Welkom in de hal! Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de woonkamer en de berging met aansluiting voor de wasmachine en droger en de CV ketel. Zullen we meteen een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
De woonkamer is voorzien van grote raampartijen, hiermee creëer je een echt penthouse gevoel. De moderne keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een vier pits gasfornuis. De sfeervolle eetkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen een eettafel waar je gezellig kunt dineren en borrelen vrienden! Daarnaast is de kamer ook voorzien van een airco om de ruimte in de zomer maanden aangenaam van temperatuur te houden.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de hal heb je toegang tot de eerste kamer, welke nu functioneert als studeerkamer maar zich ook perfect leent als slaapkamer. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw tweepersoonsbed zodat je heerlijk tot rust kan komen. Ook beschikt de slaapkamer over een airco, ideaal tijdens de warme zomermaanden! Vanuit de slaapkamer of de eetkamer heb je toegang tot de badkamer. De moderne badkamer beschikt over een dubbel wastafelmeubel met dubbele wastafel en een ruime douchecabine.

Balkon & berging
Dit appartement beschikt maar liefst over twee buitenruimtes. In het midden van het appartement bevindt zich een patio die voldoende ruimte biedt voor een lounge set of een kleine eettafel. Aan de voorkant van het appartement bevindt zich ook nog een balkon gelegen op het zuidoosten. Hier kun je de gehele dag heerlijk genieten van de zon! Zie jij jezelf hier al genieten van een bakje koffie in de ochtend? Achter het appartement bevindt zich nog een schuur, ideaal voor het opbergen van spullen of het stallen van fietsen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2005 * Centrum van Roosendaal * Twee airco's * Energielabel B * Warmte terugwin systeem * KPN glasvezel * VvE Parkeerplaats €12 p.m. * VVE appartement €99,85 (lage maandelijkse kosten door ontbreken van lift in vergelijking met andere appartementencomplexen)*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €299.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2006
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 81
Energie
Label B
Geldig tot 25/02/2027
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X