fbpx
C&R Makelaars

Elandberg 24 4708 EW

Bekijk op de kaart
€330.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een tussenwoning met garage in de Tolberg? Zoek dan niet verder want deze woning beschikt over een ruime woonkamer, nette keuken, vier slaapkamers, moderne badkamer en een heerlijke achtertuin met overkapping. Bovendien beschikt de woning over energielabel A! Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto in de garage of op een van de beschikbare parkeervakken voor de woning en loop mee naar binnen. Welkom in de hal! Vanuit de hal heb je toegang tot de garage, het toilet en de woonkamer. Zullen we hier beginnen?

Wonen & koken
De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en eethoek en voorzien van een nette tegelvloer. Via de woonkamer lopen we direct langs de eethoek door naar de keuken, door deze open verbinding wordt koken vanzelf gezellig! De keuken is uitgerust met verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser en een vijf pits gasfornuis. Daarnaast beschikt de keuken over voldoende kastruimte, ideaal voor al jouw potten en pannen!

Slapen, dromen & douchen
Via de trapopgang in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kast om al je kleding in op te bergen. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met wastafelmeubel, een toilet en een ruime inloopdouche. De badkamer is afgewerkt met zwarte accenten, wat een stoer effect geeft. Kortom, dit is de ideale plek om jouw dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten! Via de vaste trap bereiken we de twee verdieping. Hier bevindt zich de vierde slaapkamer, deze is ruim van formaat en is voorzien van een dakkapel, deze zorgt voor een fijne lichtinval!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer of achterom bereiken we de keurig aangelegde achtertuin. De tuin ligt op het zuiden, wat betekent dat je de hele dag zon hebt. Bovendien beschikt de tuin over een fijne overkapping, ideaal voor het plaatsen van een fijne loungeset of eethoek! Verder is er aan de achterzijde van de tuin een berging aanwezig waar je gemakkelijk je fietsen kunt stallen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1986 * Woonoppervlakte 105 m2 * Energielabel A * Vier slaapkamers * Moderne badkamer * Garage * Overkapping * Achterom * Kindvriendelijke wijk Tolberg * 3 dakkapellen * Badkamer 2023 * CV ketel lease, €45 p.m. *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €330.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label A
Geldig tot 03/04/2034
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (426)

X