fbpx
C&R Makelaars

Espenberg 25 4708 EN

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en een eigen oprit in de kindvriendelijke wijk Tolberg? Lees dan vooral verder.

Entree
Parkeer de auto altijd droog onder de carport op de oprit en loop vooral met ons mee!
Bij binnenkomst in de hal vallen gelijk de mooie gietvloer en de antraciet kleurige deur (binnenzijde) op. De hal is voorzien van een toiletruimte, meterkast, de verbinding naar de woonkamer en de trap naar de eerste etage.
 
Wonen & koken
Als wij door de hal doorlopen in de woonkamer vallen gelijk de vele raampartijen op, hierdoor komt er heel veel natuurlijk licht binnen. De woning is volledig voorzien van houten kozijnen (schilderwerk 2022) in combinatie met dubbel glas. Loop je met ons mee naar de keuken? Hier zien wij gelijk de overgang van de houten vloer in de woonkamer naar de gietvloer in de keuken, wat is dit een leuke combinatie zeg! De luxe keuken is ruim opgezet en de kasten zijn voorzien van echt hout! Verder beschikt de luxe keuken over een composiet werkblad, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, een oven en een boiler.
 
Slapen, dromen en douchen
Wij lopen even terug naar de hal toe, zodat wij via de trap naar de eerste etage kunnen lopen. Via de overloop kunnen wij gelijk de 3 ruime slaapkamers vinden op de eerste verdieping. Mocht je altijd al je eigen kingsize bed gewild hebben, die wens kan je hier waar maken! Als wij doorlopen naar de badkamer zien wij gelijk wat een plaatje dit is! Deze moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel met wastafel. Via de vaste trap zullen wij doorlopen naar de zolder. Hier bevindt zich slaapkamer nummer 3. Op de zolder vinden wij ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Bovendien bevindt zich hier ook de Cv-ketel (2016).
 
Tuinieren, zonnen en genieten
In deze achtertuin kan je de hele dag genieten, de tuin heeft een zeer moderne uitstraling. De tuin is voorzien van een combinatie tussen tegels, kunstgras, groen en omringt door nette schuttingen. De tuin beschikt over een overkapping waar je heerlijk onder kan relaxen. Bovendien is de tuin voorzien van een vrijstaande stenen schuur en een achterom. Heb jij interesse in deze woning, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in!
 
Bijzonderheden: *Woning gelegen in kindvriendelijke wijk Tolberg* Voorzien van oprit + carport* moderne badkamer en keuken* Energielabel C * Gietvloer en hout op de begane grond* Voorzien van een schuur en achterom* Tuin op het westen* Volledige woning voorzien van rolluiken*
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 96
Energie
Label C
Geldig tot 28/04/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X