fbpx
C&R Makelaars

Kersenberg 1 4708 KD

Bekijk op de kaart
€470.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Wat een fijne woning! Ben jij opzoek naar een instapklare woning in de Tolberg? Stop dan met zoeken want wij hebben de ideale woning voor jou! Deze woning is het afgelopen jaar veel gerenoveerd: een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Daarnaast is de woning voorzien van airco en 16 zonnepanelen. Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Voor de woning is een ruime oprit waar je bij aankomst gemakkelijk je auto kan parkeren. Loop vervolgens door de voordeur de woning binnen. Welkom in de hal. In de hal heb je toegang tot het toilet en de woonkamer. Daarnaast is hier de trap naar de eerste verdieping maar laten we eerst beneden een kijkje nemen.

Wonen & koken
De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een knusse zithoek en een fijne eethoek. Aan de voorzijde zitten grote raampartijen die ervoor zorgen dat er altijd voldoende daglicht naar binnen komt. Aansluitend aan de woonkamer heb je de open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, (combi)-oven en een quooker. Tijdens het koken kun je gezellig kletsen met de visite door de open indeling. De gehele woonkamer en keuken heeft een mooie houten vloer wat zorgt voor een warme uitstraling. Daarnaast is deze ruimte ook voorzien van airco, ideaal tijdens de warme zomermaanden!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers beschikken allemaal over rolluiken. De masterbedroom beschikt ook over een airco, ideaal! De overige twee slaapkamers hebben genoeg ruimte voor een bed en kledingkasten. De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche. Alle benodigdheden zijn aanwezig om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten. Via de vaste trap lopen we door naar de tweede verdieping. Hier bevind zich de vierde slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt ook over een airco en geeft je toegang tot het dakterras. Hier kan je 's ochtend ontspannen je dag beginnen met een bakje koffie in de zon!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de schuifpui in de keuken, via de achterom en via de garage is de tuin te bereiken. De tuin is voorzien van een betegeld terras die voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een grote eettafel en een loungeset, hier kan je een gezellige zithoek te creëren. Zie jij jezelf hier al lekker van de zon genieten?

Bijzonderheden
Bouwjaar 1994 * Woonoppervlakte * Kindvriendelijke wijk Tolberg * In 2023 gerenoveerd * Oprit * Garage * Dakterras * Airco * 16 zonnepanelen * Energielabel A*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €470.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 118
Energie
Label A
Geldig tot 13/12/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X