fbpx
C&R Makelaars

Laan van Henegouwen 14 4701 CP

Bekijk op de kaart
€424.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op naar zoek naar een statige twee-onder-een-kapper in een rustig gelegen straat op loopafstand van het park en centrum van Roosendaal? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met daaraan een heerlijke serre, een keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers, badkamer met bubbelbad en vloerverwarming en een heerlijke tuin op het westen. Kan jij niet wachten om te zien wat deze woning nog meer te bieden heeft? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto in de garage of op de royale eigen oprit en loop met ons mee. Vanuit de hal heb je direct toegang tot het toilet, de keuken en de woonkamer. Bovendien kun je in de hal met de trap naar de eerste verdieping. Laten we naar de woonkamer gaan.

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt gelijk op hoe ruim deze is. In de woonkamer kun je verschillende eet-/zithoeken creëren waardoor je de ruimte helemaal naar je eigen wensen in kunt richten. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en een sfeervolle open haard (functie nazien). Hier kan je in de winter heerlijk tot rust komen. De woonkamer geeft je toegang tot de serre. Door de grote raampartijen in de serre komt er veel natuurlijk licht naar binnen. De keuken is zowel via de hal als de serre te bereiken. De gesloten keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, een magnetron en een kookplaat. Zullen we boven een kijkje nemen?

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal lopen wij door naar de eerste verdieping. Op de overloop hebben wij direct toegang tot twee ruime slaapkamers, een toiletruimte en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van veel lichtinval en hebben genoeg ruimte voor een heerlijk groot bed en een kast. Hierdoor kun je al jouw kleding gemakkelijk opbergen. De badkamer beschikt over een wastafel meubel, een douche en een heerlijk bubbelbad. Zo kun jij heerlijk ontspannen je dag beginnen en/of afsluiten. In de toiletruimte zit ook een aansluiting voor een wasmachine en droger. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop waar voldoende plek is om jouw spullen op te bergen en de derde slaapkamer. De derde slaapkamer beschikt over veel ruimte en kan je volledig naar jouw wensen inrichten. De bergzolder is te bereiken via een ladder. Mega handig als extra opbergplek.

Tuinieren, zonnen & genieten
De heerlijke tuin is op verschillende manieren te bereiken. Via de keuken, de serre en een zij-ingang vanaf de oprit. De tuin beschikt over veel groen en een stenen terras waar je een eettafel of loungeset neer kan zetten. Geniet jij hier binnenkort in het zonnetje?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1953 * Woonoppervlakte 149 m2 * 3 Slaapkamers * Badkamer met bubbelbad * Ruime woonkamer met open haard * Een serre *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €424.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1953
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 149
Energie
Label F
Geldig tot 06/10/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X