fbpx
C&R Makelaars

Van der Nootlaan 3 4707 HK

Bekijk op de kaart
€305.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is 'm! Een leuke tussenwoning op korte afstand van het centrum in de kroeven. Zoek niet verder want deze woning heeft genoeg te bieden! Een gezellige woon- en eetkamer, een open keuken, vier slaapkamers, tuin en een dakterras. Ben jij al enthousiast over deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in de straat en ga met ons mee naar binnen. Hier kom je aan in de hal. Deze biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
De woonkamer straalt een knusse sfeer uit en is globaal op te splitsen in drie delen, wat zorgt voor een speels interieur. De keuze is aan jou: wil je je woonkamer aan de voorzijde van de woning inrichten, of geef je de voorkeur aan de achterzijde met uitzicht op de achtertuin? Aan opties geen gebrek! Er is voldoende ruimte om jouw droomliving te maken. Vanuit het eetgedeelte heb je direct toegang tot de open keuken. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vijf-pits gasfornuis en combi-oven. Tijdens het koken kun je gezellig kletsen met de visite door de open indeling. Vanuit de woonkamer heb je via de deur toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst een kijkje nemen op de eerste verdieping!

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer beschikt over genoeg ruimte voor het plaatsen van een twee persoons bed en een kast of bureau. Via de aan de achterzijde gelegen slaapkamer heb je toegang tot het dakterras, een heerlijk plekje om de dag te starten met een bak koffie. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. Alle benodigdheden zijn aanwezig om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten! Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier bevindt zich de vierde slaapkamer en is tevens de aansluiting voor het wasmachine te vinden. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot achtertuin. Van een zonnige dag genieten doe je natuurlijk het liefst vanaf jouw eigen plekje, ingericht naar eigen smaak. Aan het einde van de tuin staat een stenen berging, ideaal voor het opbergen van al jouw spullen zoals gereedschap, fietsen, tuin apparatuur en seizoensgebonden spullen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1965 * Woonoppervlakte 136 M2 * Open keuken * Vloerverwarming * Vier slaapkamers * Energielabel B * Dakterras *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
Overdracht
Vraagprijs €305.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1965
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 136
Energie
Label B
Geldig tot 16/03/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X