fbpx
C&R Makelaars

Bredaseweg 126a 4702 KW

Bekijk op de kaart
€269.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een leukerd! Is het tijd om op jezelf te gaan of wil je liever kleiner gaan wonen? Kom dan eens een kijkje nemen in dit gezellige 3 kamer appartement in de wijk Kalsdonk! Het appartement ligt dichtbij het station en het centrum, hierdoor heb je al jouw behoeftes en benodigde voorzieningen in de buurt! Dit heerlijke appartement beschikt over een ruime woonkamer, een badkamer met aansluiting voor een bad, twee slaapkamers, een grote eigen garagebox op eigen terrein en een balkon waar je kunt genieten van de zon! Een leuke extra: de woning beschikt over energielabel A, super duurzaam dus! Zie jij jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in bij onei

Entree
Bij aankomst kan je je auto veilig parkeren in je eigen garagebox en vervolgens via de gedeelde voordeur naar binnen gaan. Vanuit de hal neem je de trap naar de eerste verdieping waar je bij je eigen voordeur aankomt. Eenmaal binnen bevindt je je in de hal waar je de meterkast vindt en ruimte is voor een kapstok.

Wonen & koken
Vanuit de hal stap je de ruime woonkamer binnen waar veel licht inval is door het grote raam aan de voorzijde. Deze kamer biedt talloze mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten, waardoor je er echt je eigen plek van kunt maken! Aan de woonkamer grenst de keuken. De keuken heeft veel opbergruimte, ideaal voor al je kookgerei! Ook beschikt de keuken over verschillende inbouw apparaturen zoals een koelkast en een 4-pits gasfornuis. Achter de keuken bevindt zich nog een extra ruimte die perfect is voor bijvoorbeeld een eettafel. De keuken geeft je ook toegang tot het balkon.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de woonkamer kom je in de gang terecht. Hier hebt je toegang tot de badkamer, het toilet, twee slaapkamers en een berging met wasmachine aansluiting. De badkamer is zeer ruim en heeft zowel een douche en een wastafel. Bovendien is er een aansluiting voor een bad, waardoor je de badkamer volledig naar jouw wensen kunt aanpassen. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De andere kamer kan gebruikt worden als extra slaapkamer, kantoorruimte of zelfs als opbergruimte, afhankelijk van jouw behoeften.

Tuinieren, zonnen & genieten
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een gezellig balkonnetje. Hier kun je in de zomer heerlijk van de zon genieten en tot rust komen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2004 * Woonoppervlakte 85m2 * Twee slaapkamers * Grote eigen garagebox op afgesloten terrein * Dichtbij station en centrum * Balkon * Energielabel A *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €269.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2004
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 85
Energie
Label A
Geldig tot 06/09/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X