fbpx
C&R Makelaars

Tanzanietdijk 5 4706 TG

Bekijk op de kaart
€725.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een plaatje! Ben jij op zoek naar een prachtige afgewerkte villa in de villawijk Sterrebos? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou gevonden. Deze riante vrijstaande woning heeft het allemaal: een ruime woonkamer met gashaard, een halfopen keuken met kookeiland, vier slaapkamers, een badkamer met ligbad, twee balkons, een dubbele garage en een riante tuin. De woning heeft een prachtige ligging, grenzend aan een rustig fietspad en vlakbij het bos (Landgoed Visdonk). Ben jij net zo enthousiast als wij en kan je niet wachten om te zien wat deze woning nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de oprit naast de woning of in een van de twee garages en loop mee naar de voordeur, Welkom! Bij binnenkomst valt je oog gelijk op de trap naar de eerste verdieping, een echte eyecatcher! Verder geeft de hal toegang tot een inbouwkast, het toilet, de meterkast, de eetkamer en de woonkamer. Zullen we een kijkje in de woonkamer nemen?

Wonen & koken
Wanneer we de woonkamer binnenkomen, vallen direct de prachtige tegelvloer en de gashaard op. Door de vele raampartijen beschikt de woning over veel lichtinval. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de halfopen keuken. De ruimte biedt genoeg mogelijkheden voor het plaatsen van een eettafel. De halfopen keuken beschikt over een kookeiland, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven en een vijf-pits gasfornuis. Zie jij jezelf hier al de sterren van de hemel koken? Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, hier bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een berging. Alle vier de slaapkamers beschikken over veel lichtinval en voldoende ruimte om een tweepersoonsbed te plaatsen. De twee balkons zijn bereikbaar via drie van de vier slaapkamers, zie jij jezelf hier al genieten met een bakje koffie in de ochtendzon? Twee van de slaapkamers geven tevens toegang tot een handige bergzolder. De badkamer beschikt over een heerlijk ligbad, een douchecabine en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
De grote dubbele garage beschikt over elektrische deuren met boven de garage een grote bergzolder. Ideaal om al jouw spullen in op te bergen! Via meerdere openslaande deuren in zowel de woonkamer als de eetkamer bereiken we de tuin. Wat een ruimte! De goed onderhouden tuin is voorzien van strak aangelegd gras en verschillende betegelde terrassen waar je perfect een tuintafel of een heerlijke loungeset kunt plaatsen. Kortom, deze tuin is voorzien van alle faciliteiten om optimaal te genieten!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 187m2 * Bouwjaar 1994 * Villa * Ruime woonkamer met gashaard * Half open keuken * Vier slaapkamers * Badkamer met ligbad * Twee balkons * Goed onderhouden tuin volledig rondom de woning * Dubbele garage * Eigen oprit * Prachtige ligging bij landgoed Visdonk *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €725.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 187
Energie
Label C
Geldig tot 09/02/2034
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X