fbpx
C&R Makelaars

Planken Wambuis 33 4708 DZ

Bekijk op de kaart
€449.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een moderne halfvrijstaande woning in de kindvriendelijke wijk Tolberg (Planken Wambuis)? Deze levensloop bestendige luxe woning is voorzien van een inpandige berging, patio, open keuken, moderne badkamer en slaapkamer/hobbykamer op de begane grond en 3 slaapkamers, wasruimte en apart toilet op de eerste verdieping. Ben jij al verliefd? Plan dan een bezichtiging in!

Wonen en koken
Parkeer de auto op de ruime oprit of op de parkeerplaatsen in de straat. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de woonkamer, de berging, de meterkast, het toilet, de badkamer, de slaapkamer/hobbykamer en de trap naar de eerste verdieping. De lichte sfeervolle woonkamer is voorzien van een modern woonbeton vloer, strakke wanden en staat in open verbinding met de keuken en patio. De keuken is voorzien van een schiereiland, composiet werkblad, gaskookplaat met afzuiging, een vaatwasser, oven, koel/vries combinatie en zelfs een Quooker. Laat de chef-kok maar shinen! De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, badkamermeubel met wastafel en spiegel.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot 3 ruime, lichte slaapkamers en de wasruimte, welke ook omgebouwd kan worden tot tweede badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer en strakke wanden. Verder beschikt de eerste verdieping ook nog over een moderne toiletruimte.
Tuinieren, zonnen & genieten
Via de schuifpui in de woonkamer of via de slaapkamer kom je terecht op de zonnige patio. Zie jij jezelf hier al genieten van een BBQ met vrienden?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2007 * Moderne halfvrijstaande woning * Kindvriendelijke buurt * Levensloop bestendige luxe woning * Inpandige berging * Patio * Open keuken met inbouwapparatuur * Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche * Slaapkamer en badkamer op de begane grond * 3 slaapkamers op de eerste verdieping *
 
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €449.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2023-10-02
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 158
Energie
Label A
Geldig tot 31/01/2025
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X