fbpx
C&R Makelaars

Philipslaan 21 4702 NH

Bekijk op de kaart
€185.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in een fijn appartement, dat wil toch iedereen. Dit leuke appartement staat bij ons in de verkoop! Dit leuke plekje beschikt over een ruime woonkamer, een nette keuken en 2 slaapkamers. Daarnaast is er ook een zonnig balkon aanwezig. Ook sta je binnen 10 minuten met de fiets in het stadscentrum van Roosendaal. Is dit precies wat jij zoekt? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Vanuit de centrale hal loop je langs het bellentableau en de brievenbussen de trap op naar de eerste etage waar je de ingang van het appartement vind. Welkom, via de voordeur zijn we aangekomen in de hal. In de hal begeeft zich de meterkast en geeft toegang tot de woonkamer en de keuken.

Wonen en koken
De ruime woonkamer beschikt over een nette laminaat vloer, spachtelputz wanden en een inbouwkast. De woonkamer bestaat uit 2 gedeeltes, namelijk een ruime zithoek en een apart eetgedeelte. Vanuit het eetgedeelte in de woonkamer bereik je het balkon, waar je op warme zomerdagen tot in de late uurtjes lekker buiten kunt zitten. Het balkon is voorzien van een rolluik, zodat je het volledig kan afsluiten. Ook zijn alle andere ramen van het appartement voorzien van elektrische rolluiken. Vanuit de hal bereik je tevens de gesloten keuken welke voorzien is van een 4-pits gasfornuis, afzuiging, oven en een aansluiting voor de wasmachine. De keuken geeft tevens toegang tot het afgesloten balkon waar de CV-ruimte zich bevindt.

Slapen, dromen & douchen
In dit appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een betegelde badkamer en toilet. In de slaapkamers bevinden zich 2 ruime inbouwkasten in totaal, waardoor er voldoende opbergruimte gecreëerd is. De badkamer beschikt over een douche, een ligbad en een wastafel. Het hele appartement beschikt over grote raampartijen wat zorgt voor een fijne lichtinval.

Omgeving & opslag
Het appartement heeft een ruime eigen berging met verlichting. Aan de voorzijde van het complex bevinden zich parkeerplaatsen met voldoende gratis parkeergelegenheid. Er bevind zich een bushalte op twee minuten lopen. Daarnaast is het op loopafstand van een supermarkt, bakker en andere winkels gelegen. Tevens bevindt het appartement zich dicht bij diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1963* Woonoppervlak 69 m² * Berging 12 m²* Bijna volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas * Voldoende parkeergelegenheid * balkon * Op loopafstand van het winkelcentrum en voorzieningen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €185.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 69
Energie
Label D
Geldig tot 25/11/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X