fbpx
C&R Makelaars

Koraaldijk 123 4706 KG

Bekijk op de kaart
€299.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning in de kindvriendelijke wijk Dijken, dicht bij het wijkwinkelcentrum en basisscholen, en staan de verhuisdozen al klaar? Dan is deze woning iets voor jou!
De woning beschikt over een royale woonkamer, luxe keuken, moderne badkamer, 4 slaapkamers en als kers op de taart een fijne tuin op het zuiden. We leiden je graag rond, loop je mee?

Entree
Parkeer de auto op de oprit of in de garage. Via de voordeur kom je aan in de hal. Via deze royale hal heb je toegang tot de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer.

Wonen en koken
Welkom in de woonkamer! Deze riante leefruimte is uitgerust met openhaard en travertin vloertegels met vloerverwarming, ideaal voor de koudere dagen!
Ook zijn de muren strak gestuct en afgewerkt met net behang. De keuken bestaat uit een koelkast, vriezer, vaatwasser, dubbele oven, afzuigkap en een SMEG 6-pits gasfornuis. Vanwege de halfopen keuken kun je tijdens het kokkerellen toch contact houden met je gasten!

Slapen en douchen
Via de trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel inclusief wastafel. De badkamer is nog in 2019 gerenoveerd. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een vierde volwaardige slaapkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Houd je van zonnen? Dan ben je op Koraaldijk 123 aan het juiste adres. De op het zuid gelegen tuin beschikt namelijk over zowel gras als bestrating, nette borders en een kleine vijver. In de lounge kun je tevens heerlijk genieten van de ondergaande avondzon. De loungekussens kunnen vervolgens gemakkelijk worden opgeborgen in de buitenberging.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1980 * Kindvriendelijke wijk * Garage * Oprit * Vloertegels met vloerverwarming * CV-ketel 2015 * 4 slaapkamers * Tuin op het zuiden * Badkamer gerenoveerd in 2019 * Openhaard * Achterom * Inloopkast *
Overdracht
Vraagprijs €299.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 128
Energie
Label C
Geldig tot 08/07/2031
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (429)

X