fbpx
C&R Makelaars

Brucknerlaan 1 4702 HM

Bekijk op de kaart
€550.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een ruime bungalow met een prachtige tuin? Welkom bij de Brucknerlaan 1 in het Villapark. Deze woning beschikt over een royale woonkamer, maar liefst 4 slaapkamers en een achtertuin op het zuiden met enorm veel ruimte. Dit klinkt al geweldig maar de echte betovering overvalt je pas als je binnen bent! Wat een ruimte! Wat een locatie! Plan een bezichtiging in en laat je verassen door de woning.

Entree
Parkeer de auto op de oprit of in de garage. Welkom! Deze riante hal is voorzien van de meterkast, toilet en geeft de toegang tot de woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en de badkamer. Laten we doorlopen naar de woonkamer.

Wonen en koken
Vanuit de hal zijn we aangekomen in de woonkamer. Dit is de perfecte plek om een ideale en ruime woonkamer te realiseren naar jouw smaak. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking en spachtelputz wanden. De gesloten leef keuken is voorzien van meerdere zitplekken. De keuken is voorzien van een koelkast met vriescombinatie, 4-pits-gasfornuis en een afzuigkap.

Slapen dromen en douchen
Maar liefst 4 slaapkamers heeft deze woning! Via de hal heb je toegang tot 3 slaapkamers en via de woonkamer en de badkamer heb je toegang tot de master bedroom, welke beschikt over een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en wastafel.

Tuinieren zonnen en genieten
Over deze prachtig onderhouden tuin kunnen wij nog uren over praten. Wat een ruimte! De tuin is voorzien van gras en bestrating, veel beplanting en privacy. Heb jij groene vingers? Geniet dan zeker van deze tuin, van de rust en van de zon in deze op het zuiden gelegen tuin.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1968 * Villapark* Tuin op het zuiden* 4 slaapkamers* levensloopbestendige woning*
Overdracht
Vraagprijs €550.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1968
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 176
Energie
Label E
Geldig tot 04/12/2031
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X