fbpx
C&R Makelaars

Dijkcentrum 11 4706 LB

Bekijk op de kaart
€229.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

De zoektocht stopt hier voor jou, Dijkcentrum 11 is namelijk op jouw pad gekomen! Dit is precies wat jij nodig had, om de hoek van het wijkcentrum en op loopafstand van de natuur. De woning beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken en twee slaapkamers. Deze instapklare tussenwoning kijkt uit om jou te ontmoeten, denk jij er ook zo over? Kom dan snel kijken!

Entree
We openen de voordeur en heten je welkom in de ruime hal. Welkom! Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, een berging kast en een riante berging. Vanuit de trap gaan we naar de eerste verdieping waar zich de woonkamer, keuken en badkamer bevinden.

Wonen en koken
We openen de deur en komen aan in de riante woonkamer. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden beschikken over structuurverf. Zullen we even aan het barretje zitten in de moderne keuken? De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven en 4-pits-gasfornuis met afzuigkap. De keuken is in 2018 geplaatst. Via de woonkamer hebben we toegang tot het dakterras waar we heerlijk in de loungebank kunnen uitrusten. Het terras ligt op het zuiden!

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping bevindt zich de moderne badkamer welke in 2015 is geplaatst. De badkamer beschikt over een douchebak, toilet, badkamermeubel met wastafel en centrale afzuiging. Via de trap zijn we aangekomen op de tweede verdieping waar zich 2 slaapkamers bevinden en een royale wasruimte.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1980 * Terras gelegen op het zuiden * Houten kozijnen met dubbel glas * Moderne keuken en badkamer* Moderne keuken 2018 * Bergzolder *
Overdracht
Vraagprijs €229.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 88
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X