fbpx
C&R Makelaars

't Zand 11 4707 VX

Bekijk op de kaart
€849.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Moest je even twee keer kijken? Staat jouw droomhuis écht te koop?! Knijp jezelf nog maar even want dit gebeurt echt! Deze prachtige maar ook zeker luxe onder architectuur gebouwde villa in 't Zand is omringt door het bos, straalt luxe uit en ligt daarnaast vlak bij alle voorzieningen. De woning beschikt over een royale en sfeervolle woonkamer, luxe woonkeuken met kookeiland, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom, jouw sprookje komt hier uit!

't Zand
Gelegen op één van de mooiste locaties in Roosendaal. Een stijlvol ontwerp met een luxe uitstraling en veel groen zijn de kenmerken van deze woonomgeving met luxueuze woningen. Dit nieuw stukje Roosendaal ligt aan de rand van de stad tegen het bos aan, vlak bij alle voorzieningen. In de buurt bevinden zich onder meer speeltuinen, winkels, scholen, parken en de bossen. Binnen 20 minuten bereik je Breda. Andere grote steden zoals Rotterdam en Antwerpen zijn binnen 40 minuten met de auto te bereiken.

Entree
Een prachtig aangelegde grote voortuin met eigen oprit, waar meerdere auto's geplaatst kunnen worden. Vanuit hier is de overdekte voordeur te bereiken. Wanneer je de hal binnen komt valt je meteen de prachtige designertrap, grote raampartij met fijne lichtinval en de vide op. Wauw! De hal geeft je toegang tot de meterkast, het moderne en luxe hangtoilet, de woonkamer, slaapkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
De gehele begane grond is voorzien van een moderne gevlinderde betonvloer met vloerverwarming. We komen binnen in de woonkeuken welke beschikt over een kookeiland met inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, een heetwaterkraan, combi-oven, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer en vaatwasser. Daarnaast beschikt deze keuken over veel opbergruimte en door de open verbinding met de eethoek kunnen koken en bijpraten met vrienden en familie perfect gecombineerd worden. Wat meteen opvalt is de fijne lichtinval doordat zowel de hele achterpui en als zijkant van de woonkeuken bestaan uit grote ramen, waardoor binnen overloopt in buiten. Via de schuifpui of achterdeur loop je zo de achtertuin in. Vanuit de woonkeuken bereik je tevens de wasruimte. De woonkeuken wordt van het zitgedeelte gescheiden door grote stalen gouden deuren. Helemaal on trend! De ruime zithoek is op verschillende manieren in te delen en ondanks de ruimte voelt het toch knus en gezellig aan.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de hal bereik je de slaapvoorziening op de begane grond welke aanvoelt als een luxe hotelkamer. Naast de slaapkamer vind je hier een ruimte inloopkast en luxe badkamer. Deze luxe badkamer beschikt over een vrijstaand bad, inloopdouche en een luxe wastafel, daarnaast geniet je hier ook van de prachtige details die deze ruimte biedt. Wat een plaatje! We lopen door naar de eerste verdieping. Zowel de overloop als de slaapkamers en badkamer beschikken over strak gestucte wanden en een mooie doorlopende gietvloer met vloerverwarming. In de masterbedroom geniet je ook weer van de fijne lichtinval door de grote ramen die ook hier weer terugkomen. De masterbedroom beschikt daarnaast over voldoende ruimte voor een zithoek. Ook de tweede slaapkamer op deze verdieping is ruim van opzet en daarnaast is er een aparte inloopkastenkamer aanwezig. De moderne tweede badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 442 m2! Het perceel ligt aan de achterzijde tegen een brede groenstrook, waardoor je zeker in de zomer tegen een groene muur aankijkt en het gevoel hebt in het bos te zitten. De tuin beschikt over een vlonder van Padukhout, gras, bestrating en meerdere gezellige terrassen. Ook biedt de tuin veel privacy! In de zomer kun je hier altijd een plekje in de zon en in de schaduw vinden en door de mooie ligging heb je daarnaast ook nog eens een prachtig uitzicht. Genieten met vrienden en familie doe je zeker in deze tuin!
Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden:
* Onder architectuur gebouwde villa in 't Zand omringt door het bos * Bouwjaar 2020 * Luxe woonkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur * 2 luxe ruime badkamers * 3 slaapkamers * Gasloze woning * lucht-warmtepomp * Sfeervol en luxe wonen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €849.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2020
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 182
Energie
Label A_PP
Geldig tot 25/02/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X