fbpx
C&R Makelaars

Dijkcentrum 91 4706 LC

Bekijk op de kaart
€215.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

De zoektocht stopt hier voor jou, Dijkcentrum 91 is namelijk op jouw pad gekomen! Dit is precies wat jij nodig hebt, je woont boven de voorzieningen en op loopafstand van de natuur. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken, één slaapkamer, moderne badkamer en superruim dakterras. Sla je slag, tot snel bij de bezichtiging!

Entree
We komen binnen via de gezamenlijke entree. Hier kunnen we de trap of lift nemen naar het appartement, die zich bevindt op de eerste verdieping. Welkom, in de hal! Vanuit de hal hebben we toegang tot elke ruimte van dit appartement. Gaan we de woonkamer eerst bekijken?

Wonen en koken
Wanneer we in de hal zijn, kunnen we direct in de woonkamer kijken en wat ziet dat er fijn uit! Een heerlijke lichte ruimte waar een echt thuisgevoel is gecreëerd. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en structuurverf. In de woonkamer is er een perfect hoekje gecreëerd voor een werkplek. We lopen langs de ideale plek voor een ronde eettafel door naar de moderne keuken. De lichte keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en 4-pits gasfornuis. Hier wordt kokkerellen vanzelf een hobby!

Slapen, dromen en douchen
Een heerlijke masterbedroom! Hier past gemakkelijk jouw boxspring en een gehele kastenwand. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel met badmeubel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier stap je met een lach op je gezicht de douche in.

Tuinieren zonnen en genieten
Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot het superruime dakterras. Het dakterras ligt op het westen, dit betekent dat je lekker kan genieten van het zonnetje. Hier kom je voor een top ochtend, een buiten lunch met een vriend(in) en in de avond kan je hier lekker ontspannen met een hapje en een drankje. Het dakterras is voorzien van een zonnescherm, bestrating en houtenplanken en een halve tuinafscheiding.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1979 *Woonoppervlakte 65M2 *Rolluiken* VVE maandelijkse bijdrage €145,-* Dakterras op het westen *Ruime inloopkast in de hal *Kortendijk *HR++ glas & dubbel glas *Rolluik handbediend aan voorzijde en elektrisch rolluik aan balkonzijde *lift in het complex

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €215.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1979
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 65
Energie
Label C
Geldig tot 01/09/2029
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X