fbpx
C&R Makelaars

Maisberg 2 4708 NR

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een levensloopbestendige hoekwoning in de gewilde en kindvriendelijke buurt de Weihoek? Dan hebben wij hem voor jou gevonden! De woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer en één badkamer op de begane grond. Dat maakt deze woning levensloopbestendig! Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer, half open keuken en een heerlijke tuin met houten berging en eigen toegang vanaf de straat. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging met ons in!

Entree
Parkeer bij aankomst de auto in één van de parkeervakken voor de woning en loop via de voortuin naar de deur. Welkom in de hal! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, een ruime berging gedeeltelijk onder de trap, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur die toegang geeft tot de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer we de woonkamer betreden valt ons oog gelijk op de visgraat houten parketvloer en de mogelijkheden die deze woonkamer te bieden heeft. De woonkamer geeft toegang tot de tuin, de keuken en de slaapkamer op de begane grond. Deze veelzijdige ruimte kan niet alleen dienen als slaapkamer maar ook als kantoor of speelkamer voor de kleintjes. Via deze multifunctionele ruimte is ook de badkamer de bereiken. Deze badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel en een ruime douche. De badkamer beschikt ook over aansluitingen voor een wasmachine of droger. Wanneer we verder lopen via de woonkamer komen we in de half open keuken terecht. Deze open keuken bevat een tegelvloer en verschillende inbouw apparaturen zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven en een vier pits gasfornuis.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap op loopt naar de eerste verdieping kom je op de overloop terecht. De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de tweede badkamer en een bergruimte. Beide slaapkamers hebben veel lichtinval door de grote raampartijen. De slaapkamers zijn ruim genoeg om er een grote kast in te plaatsen waar je al jouw kleding in kan opbergen. De hoofdslaapkamer is tevens voorzien van airco. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel en een toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer en slaapkamer bereiken we de tuin. De tuin is ook te bereiken via een eigen ingang vanaf de straat, wat ideaal is voor de fietsen! In de tuin staat een houten berging waar je al jouw spullen in kan opbergen. Verder is de achtertuin voorzien van bestrating, plantenborders, schuttingen en een zonnescherm. De tuin is gelegen op het zuid-westen, hierdoor kan je extra lang van de zon genieten in de zomer. Zet de drankjes alvast maar koud, want dit beloofd een heerlijke zomer te worden!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2001 * Perceel 244 m² * Woonoppervlak 126 m² * Gehele woning is voorzien van dubbelglas * Drie slaapkamers * Twee badkamers * Levensloopbestendig * Scholen en speeltuinen op loopafstand * Tuin op het zuid westen * CV-ketel uit 2021 *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2001
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 126
Energie
Label B
Geldig tot 20/12/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X