fbpx
C&R Makelaars

Langeveld 37 4702 XW

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke hoekwoning in de buurt van het stadscentrum? Dit is ‘m! Deze woning heeft 4 slaapkamers, een nette gesloten keuken en een achtertuin met veel privacy. Rustig gelegen, maar toch op loopafstand van het stadscentrum, diverse winkels en uitvalswegen. Kortom, een hele fijne woning waar je nog jaren van kunt genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht. Deze geeft je toegang tot het toilet, meterkast, wasruimte en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer, spachtelputz wanden en een garderobe hoek.

Wonen & koken
Via de hal kom je in de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en spachtelputz wanden. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een gezellige eettafel. Via de grote ramen aan de voorzijde valt aangenaam veel licht naar binnen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een deur die lijdt naar de nette gesloten keuken, de trapopgang, een kast, het toilet en de wasruimte. De nette gesloten keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals: Koelkast, vaatwasser, oven en 5-pits gasfornuis met afzuiging. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor al je servies en pannen.


Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een badkamermeubel met wastafel, inbouw spots en een sanibroyeur. De eerste verdieping is voorzien van een nette vinyl pvc-vloer en strak gestucte wanden. Door naar de tweede verdieping! De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een extra slaapkamer en ruimte om al je spullen op te bergen. Wat een gemak!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de wasruimte of de zij ingang bereik je de fijne achtertuin die op het zuiden gelegen is. De tuin is netjes aangelegd met tegels en een nette erfafscheiding. Daarnaast is er ook een tuinhuis waar je je fietsen en al je gereedschap in op kan bergen. Hier ga je heel wat uurtjes doorbrengen met vrienden en familie!

Bijzonderheden:
* 4 slaapkamers* Nette gesloten keuken * Volledig voorzien van dubbel glas* rolluiken*Nette achtertuin op het zuiden gelegen * In de buurt van het stadscentrum * Gelegen op een rustig woonerf *
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 107
Energie
Label C
Geldig tot 20/06/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (440)

X