fbpx
C&R Makelaars

Lavendelberg 28 4708 LE

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze tweekapper is gelegen in een brede, rustige straat in de kindvriendelijke wijk Tolberg, op loopafstand van winkelvoorzieningen, speeltuintjes en basisschool. De woning is voorzien van een ruime z-vormige woonkamer met openslaande tuindeuren en een haard, een open keuken, 4 slaapkamers, een kantoorruimte of extra slaapkamer op de begane grond, badkamer en een oprit voor de deur. De ruime achtertuin is voorzien van een achterom en een tuinhuis. Dit huis biedt voldoende mogelijkheden om hier een gezellige plek van te maken. Zie jij de mogelijkheden om hier jouw paleisje van te maken? Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree:

Parkeer de auto op de betegelde en ruime oprit of voor de woning en stap vervolgens de woning binnen via de royale voortuin. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de woonkamer en de extra kamer op de begane grond. Maak jij hier een kantoorruimte, een speelkamer of een extra slaapkamer van? Het is zelfs mogelijk de berging om te bouwen naar extra badkamer op de begane grond.

Wonen & koken:

Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan denk je aan een sfeervolle woonkamer met voldoende ruimte en veel lichtinval. In de wintermaanden zet je de gashaard aan en in de zomermaanden zet je de openslaande tuindeuren open. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuiging, een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven. Terwijl je aan het koken bent, klets je gezellig mee met de gasten aan de eettafel.

Slapen & douchen:

Vanuit de woonkamer is de hal met de trap naar de eerste verdieping te bereiken of om een stop te maken voor het toilet. De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Kom heerlijk tot rust in het ligbad, daarnaast is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met een extra ruime slaapkamer en de voorzolder. Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel uit 2010 en de aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

Tuinieren, zonnen & genieten:

Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer of de openslaande deur vanuit de keuken betreed je de ruime en zonnige achtertuin. Deze is voorzien van bestrating, gras, een houten tuinhuis en een achterom. Daarnaast vind je aan de voorzijde van het huis ook een nette en leuk ingedeelde voortuin. Kortom, hier kun jij je droomhuis van maken!

Bijzonderheden:

* Bouwjaar 1994 * Parketvloer in zit-en eetgedeelte * Perceel 293 m2 * 4 slaapkamers, mogelijkheid tot 5 * Voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing * Houtskelet-bouw (houten verdiepingsvloeren) * Zonnige achtertuin * Ruime oprit * Kindvriendelijke wijk de Tolberg * Op loopafstand van het winkelcentrum, diverse basisscholen en groenvoorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 122
Energie
Label B
Geldig tot 31/01/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X