fbpx
C&R Makelaars

Koraaldijk 1 4706 KC

Bekijk op de kaart
€207.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starters opgelet! Gelegen op toplocatie in populaire wijk De Kortendijk met alles wat je nodig hebt binnen handbereik! Winkelcentrum om de hoek, snelweg vlakbij en het buitengebied op loopafstand! Deze woning heeft een leuke speelse indeling, waaronder: 2 slaapkamers, veel bergruimte en een tuingerichte woonkamer. Hierdoor voel je je hier helemaal op je plek. Kortom, zeker de moeite waard om eens te komen kijken! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Je kunt je auto lekker voor de deur parkeren en vervolgens loop je door de voordeur naar binnen. Via de hal bereik je de woonkamer, toilet, berging en de meterkast. De woonkamer is lekker licht en beschikt over een laminaatvloer. Zie jij jezelf hier al wonen?

Wonen & koken
We zeiden het net al, de woonkamer is lekker licht dankzij de grote raampartij met loopdeur welke toegang geeft tot de tuin. Via de woonkamer kijk je de halfopen keuken in. De moderne keuken uit 2018 is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een oven. Aan het eind van de woonkamer is nog een berging aanwezig, hier bevindt zich de CV ketel.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop waar je de 2 slaapkamers en nette badkamer bereikt. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en strakke wandafwerking. De nette badkamer is gemoderniseerd en beschikt over een fijne inloopdouche en wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Wil jij de hele dag genieten van de zon? In deze achtertuin (aangelegd in 2020) welke gelegen is op het zuidwesten kun je kun je heerlijk genieten van de zon, ideaal! In deze tuin is ook nog een fietsenhok aanwezig!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1975 * Moderne keuken (2018) * Tuingerichte woonkamer * Nieuw aangelegde tuin * 2 slaapkamers * Vlakbij uitvalswegen en winkelcentrum *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €207.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-04-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1975
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 78
Energie
Label D
Geldig tot 15/12/2027
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X