fbpx
C&R Makelaars

Luciadonk 54 4707 VL

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fijne woning! Als je op zoek bent naar een nette tussenwoning met een fijne woon- en eetruimte, een nette keuken, vier slaapkamers, een overkapping en tien zonnepanelen, dan is dit helemaal wat voor jou! Kan je niet meer wachten om te kijken wat deze leuke woning jou nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging en kom met ons een kijkje nemen!

Entree
Parkeer je auto voor de deur onder de carport en loop meteen naar de voordeur. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht waar de meterkast en de waterontharder zich bevinden en de deur naar de woonkamer. Laten we daar een kijkje gaan nemen.

Wonen & koken
De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een knusse zithoek en een fijne eethoek. De woonkamer staat namelijk in open verbinding met het eetgedeelte en de open keuken. Tijdens het koken kun je dus gezellig kletsen met de visite. Deze moderne keuken heeft diverse onder- en bovenkastjes. Deze bieden lekker veel ruimte voor al jouw potten en pannen. Ook is deze voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi oven en een mooie natuurstenen blad. Via de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, waar je een extra koelkast of vriezer kan plaatsen en extra ruimte heb. Hier is ook de deur te vinden naar de achtertuin. Als we terug naar de woonkamer gaan bevindt zich hier een deur die toegang bied tot de gang waar het toilet te vinden is en de trap naar de eerste verdieping. Laten we nu eerst boven een kijkje nemen.

Slapen, dromen & douche
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, hier bevinden zich de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en een kast of bureau. Aan ruimte dus geen gebrek! De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met wastafel. Alle benodigdheden zijn aanwezig om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de overloop en is de vierde slaapkamer te vinden. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine te vinden.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de tuin. Hier kom je gelijk onder de fijne overkapping waar jij een gezellige loungeset kan plaatsen of een eet hoek kunt creëren. Heerlijk de dag beginnen met een bakje koffie en de dag afsluiten met een drankje en een hapje onder de overkapping. Zie jij jezelf hier al genieten? Aan het einde van de tuin bevindt zich een stenen berging, perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld je fietsen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1973 * Woonoppervlakte 120M2 * Vier slaapkamers * Overkapping * 10 Zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1973
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 120
Energie
Label C
Geldig tot 13/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X