fbpx
C&R Makelaars

Laan van Vlaanderen 3 4701 CM

Bekijk op de kaart
€385.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Hier kun je vrijstaand wonen in een rustige omgeving met het centrum om de hoek. Deze woning is van veel gemakken voorzien, zo zijn er vier slaapkamers met mogelijkheid tot vijf, twee badkamers, een ruime garage en een tuin op het zuidwesten met veel privacy. Bovendien zijn er diverse subsidies mogelijk ter verduurzaming van de woning. Gaat jouw hartje hier sneller van kloppen? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Entree
Parkeer de auto op de royale eigen oprit of in de garage en loop met ons mee. Welkom in de hal! Vanuit deze hal heb je toegang tot de meterkast, toilet, kelderkast, trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer en keuken. Laten we snel verder kijken!

Wonen & koken
We komen binnen in de ruime woonkamer met veel licht inval. Hier kan je compleet jouw eigen plekje van maken. De woonkamer is in twee ruimtes verdeeld, waarbij de tweede ruimte is voorzien van een open haard. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en vloerbedekking. Via de hal lopen wij door naar de keuken. De lange gesloten keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, oven, een super ruim blad en genoeg opbergruimte. Ook is er genoeg ruimte voor een ontbijttafel, na het ontbijt kunnen we gelijk via de deur in de keuken naar de tuin, genieten maar!

Slapen, dromen & douchen
Via de trapopgang in de hal bereiken we de eerste verdieping. De eerste verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking. Via de overloop hebben wij toegang tot drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De eerste badkamer heeft een ligbad, toilet en wastafel. De tweede badkamer beschikt over een douche en een wastafel. Via de vaste trap zijn we aangekomen op de tweede verdieping. Op de tweede bevindt zich de laatste slaapkamer en twee bergruimtes. De slaapkamer is erg ruim en beschikt over een dakkapel met uitzicht op de tuin.

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze heerlijke tuin ligt op het zuidwesten! De royale tuin is voorzien van veel groen, bestrating, zon, 100% privacy, een ruime garage en als kers op de taart een vijver! De mogelijkheden voor deze tuin zijn eindeloos. Geniet jij binnenkort van het zonnetje in deze tuin?

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1964 *Woonoppervlakte 166 m2 *Open haard *Ruime woonkamer * Vier slaapkamers *Twee badkamers *Tuin op het zuidwesten *Berging *Diverse Subsidies mogelijk ter verduurzaming van de woning

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €385.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1964
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 166
Energie
Label G
Geldig tot 01/05/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X