fbpx
C&R Makelaars

Ambrozijnberg 12 4707 MK

Bekijk op de kaart
€410.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze ruime halfvrijstaande woning staat op een fantastische locatie in Roosendaal, namelijk in de Tolberg dichtbij de kinderboerderij en het buitengebied van Roosendaal! De fijne woning biedt voldoende ruimte en heeft een L-vormige woonkamer met open haard, een gezellige serre, drie slaapkamers, een ruime achtertuin met overkappingen en maar liefst 12 zonnepanelen! Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, zodat je de charme en het comfort van deze woning zelf kunt ervaren!

Entree
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk de auto op de ruime oprit of in de garage. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in de hal, waar zich de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer bevinden. Laten we snel verder kijken!

Wonen en koken
Deze knusse woonkamer is voorzien van een prachtige open haard die warmte en karakter toevoegt aan de ruimte. Er is genoeg ruimte om een mooie eethoek te creëren. Ook is de woonkamer voorzien van grote ramen die veel licht binnenlaten. Loop je verder mee naar de keuken? De gesloten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, combi-oven en inductie kookplaat. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de serre. De serre kan worden gebruikt als een extra zithoek waar je kunt ontspannen, lezen of gasten kunt ontvangen. Hierdoor wordt de serre een verlengstuk van de leefruimte en kun je genieten van het buitengevoel, zelfs als je binnen bent. Vanuit de serre heb je toegang tot de bijkeuken, waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden en een wastafel. Zullen we boven een kijkje gaan nemen?

Slapen, dromen en ontspannen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers beschikken over vloerbedekking, veel lichtinval en genoeg ruimte voor een grote kast waar je al jouw kleding kunt opbergen. Laten we een kijkje nemen in de badkamer. De nette badkamer is voorzien van een zeer ruime douche, toilet, wastafel met badmeubel, centrale afzuiging en elektrische vloerverwarming. Voor het opslaan van bijvoorbeeld kerstspullen kunnen we terecht op de zolder, welke te bereiken is via de vlizotrap.

Tuinieren, zonnen en genieten
We zijn nu aangekomen in de prachtige achtertuin van de woning. Deze is gelegen op het zuid-westen, is netjes aangelegd en voorzien van gras, bestrating, plantenborders, een houten berging en een overkapping. De overkapping is zeer luxe afgewerkt met een glazen schuifpui, waardoor je in ieder seizoen kunt genieten in deze ruimte. Wordt jij de volgende trotse bewoner van deze leuke woning?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1984 * Woonoppervlakte 126 m2 * kindvriendelijke wijk Tolberg * Drie slaapkamers * Overkapping * 12 zonnepanelen * Serre * Gelegen naast kinderboerderij en het Molenbeekpad *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €410.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 126
Energie
Label B
Geldig tot 24/08/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X