fbpx
C&R Makelaars

Lavendelberg 59 4708 LG

Bekijk op de kaart
€425.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een tweekapper gelegen in de felbegeerde en kindvriendelijke wijk Tolberg? Jouw zoektocht eindigt hier, want wij hebben precies wat je zoekt! Deze woning beschikt over een royale woonkamer met half open keuken, vier slaapkamers, een moderne badkamer, prachtige achtertuin en ruime oprit met garage. Deze woning leent zich om optimaal te verduurzamen door de perfecte dakligging op het zuiden kan je hier veel zonnepanelen plaatsen. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging met ons in!

Entree
Bij aankomst kan je je auto parkeren in één van de parkeervakken voor de woning, op de eigen oprit of in de garage. Loop door de onderhoudsvriendelijke voortuin naar de voordeur en stap binnen in de hal. Hier tref je de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur die toegang biedt tot de woonkamer.

Wonen & Koken
Zodra je de woonkamer betreedt, wordt jouw aandacht meteen getrokken door de overvloed van natuurlijk licht en de vele mogelijkheden die deze kamer te bieden heeft. In de zomer kun je de openslaande deuren open zetten en genieten van het binnen/buiten gevoel. De moderne keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, oven, Franke kraan en gasfornuis. Tevens is er genoeg ruimte aanwezig voor het plaatsen van een ruime eettafel. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst boven gaan kijken!

Slapen, dromen & douchen
Via de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote kledingkast om al jouw outfits in op te bergen. De hoofdslaapkamer heeft bovendien een frans balkon. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, dubbele wastafel, wasmachine aansluiting en toilet. Alles is aanwezig om na een hectische werkdag volledig tot rust te komen. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. De overloop geeft toegang tot een berging en de vierde slaapkamer. Deze ruime slaapkamer bevat een inbouwkast, een wastafel en beschikt over genoeg plek om een bureau weg te kunnen zetten.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de openslaande deuren in de woonkamer bereiken we de achtertuin. Deze heeft een houten berging waarin je allerlei spullen kunt opbergen. Verder is de achtertuin voorzien van bestrating, een terras, achterom en veel groen. Vanwege de zuidelijke ligging kun je de hele dag van de zon genieten tijdens de zomermaanden. Zet jij de BBQ alvast klaar?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1994 * Woonoppervlak 128 m² * Vier slaapkamers * Moderne badkamer * Scholen en speeltuinen op loopafstand * Zonnige tuin op het zuiden * Garage

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €425.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 128
Energie
Label B
Geldig tot 26/07/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X