fbpx
C&R Makelaars

Vincentiusstraat 23 4701 LM

Bekijk op de kaart
€365.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een volledig gemoderniseerde karakteristieke tweekapper in het centrum van Roosendaal? Dan is deze woning in één van de populairste straten in het Centrum van Roosendaal echt iets voor jou! Deze woning mag dan wel de oudste woning van de straat zijn, maar de huidige bewoners hebben deze woning omgetoverd tot het pareltje van de straat!

Entree:
Parkeer je auto recht voor de deur en stap naar binnen. Wat meteen opvalt is de keurige afwerking en de karakteristieke trapopgang. De hal is voorzien van een prachtige Portugese tegelvloer en strak gestucte wanden. De hal geeft toegang tot het gemoderniseerde hangtoilet met fonteintje, een ruime kelder onder de trap en de woonkamer.

Wonen & koken:
Die toffe visgraat PVC vloer die je altijd al wilde hebben, hebben de huidige bewoners alvast voor je gelegd! De combinatie tussen karakteristieke elementen zoals de sierlijsten op het plafond gecombineerd met strak gestucte wanden en de visgraatvloer zorgen voor een moderne warme uitstraling. De woonkamer is ruim van opzet met voldoende ruimte voor een royale zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande tuindeuren direct de tuin in. De moderne zwarte keuken heeft een luxe uitstraling en bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde. De keuken beschikt over een inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast en inbouwspots. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken en een multifunctionele ruimte, ideaal als leuke speelkamer voor de kinderen of werkplek aan huis!

Slapen, dromen en douchen:
We lopen door naar de eerste verdieping. De bovenverdieping is volledig strak gestuct, voorzien van karakteristieke binnendeuren en deels voorzien van een toffe zwarte laminaatvloer en deels van vloerbedekking. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van een inbouwkast. De ruime badkamer is voorzien van een baddouche combinatie, een hangtoilet, designradiator en badkamermeubel met dubbele wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten:
De sfeervolle onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is volledig opnieuw aangelegd. Een sfeervol terras, een bloembak met fleurige bloemen, een ruime eethoek, mooie schuttingen, veel privacy en een achterom. Deze achtertuin heeft het allemaal! Hier geniet je op zonnige dagen heerlijk met vrienden en familie van de zon. En zoek je graag de drukte op? De gezellige terrassen in de binnenstad van Roosendaal bevinden zich op loopafstand!

Bijzonderheden:
- Toplocatie op loopafstand van het station en stadscentrum
- Goede verbinding met de auto met op korte afstand de A17 en A58
- Gelegen in een sfeervolle straat vol karakteristieke woningen
- Diverse speeltuintjes en scholen in de directe omgeving
- Volledig gemoderniseerd met strakke luxe afwerking
- PVC platdak vernieuwd in 2020
- Beneden verdieping gemoderniseerd in 2020
- Voorzien van dak- en spouwisolatie
- Nagenoeg volledig voorzien van dubbelglas
- Energielabel F voor verbouwing die gedaan is in 2020 met nieuwe kozijnen en isolatie uitbouw
- Vrij zicht de Dokter Lemmensstraat in en in de verte is het stationsgebouw zichtbaar
Overdracht
Vraagprijs €365.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1928
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label F
Geldig tot 12/05/2026
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X