fbpx
C&R Makelaars

Meesberg 4 4708 NN

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

YES! Een volledig instapklare tussenwoning in de Weihoek. Deze moderne woning beschikt over een nette keuken met luxe inbouwapparatuur, een moderne badkamer, maar liefst 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en heeft een mooie veranda. Het fijne is dat er 9 zonnepanelen op het dak liggen! Je hoort het al, laat je kluskoffer maar dicht, want na het verhuizen kan je direct genieten. Wees er snel bij!

Entree
Parkeer de auto op de oprit of op de parkeerplaatsen in de straat. Welkom! De woning is modern en echt instapklaar! Via de voordeur kom je in de hal terecht die voorzien is van een mooie houten vloer, spachtelputz wanden en welke toegang geeft tot de sfeervolle woonkamer, het moderne hangtoilet, de trapkast, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Wauw! Wat een sfeer en licht heeft deze woonkamer. De woonkamer is voorzien van voldoende ruimte voor een zithoek en een eettafel en staat in open verbinding met de nette keuken die zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De keuken beschikt over luxe inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en een ingebouwd koffie apparaat. Kokkerellen wordt hier vanzelf een hobby!

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap op loopt naar de eerste verdieping kom je op de overloop terecht. Vanuit hier bereik je twee ruime slaapkamers en de badkamer. Voorheen was de enorme slaapkamer aan de achterzijde verdeeld in twee slaapkamers, dit is gemakkelijk terug te veranderen. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en badkamermeubel met wastafel en een ligbad. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is enorm ruim, dit door de grote dakkapel. Daarnaast is op deze verdieping een aparte ruimte gecreëerd met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De slaapkamer aan de achterzijde en de slaapkamer op de zolder hebben beiden een airco.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de achterdeur in de woonkamer kom je in de gezellige tuin terecht. De tuin is voorzien van nette bestrating, een vlonder, een berging en een achterom. De achtertuin is op het oosten gelegen, je geniet hier de hele dag van de zon. Zoek je liever een plekje in de schaduw? Daarvoor kun je terecht in de grote veranda. Doordat de veranda afgesloten kan worden zit je hier ook heerlijk in de wintermaanden! Houd je van wandelen of vissen? Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het buitengebied.

Bijzonderheden
* Instapklare tussenwoning in de Weihoek * Bouwjaar 2000 * Perceel 135 m² * Inhoud 390 m³ * Woonoppervlak 119 m² * Moderne keuken met luxe inbouwapparatuur * Gehele woning is voorzien van dubbelglas * airco * Dichtbij winkels, scholen en speeltuintjes * Veranda* 9 Zonnepanelen * Tuin op het oosten * Buitenkraan voor en achter * Achterom * Moderne badkamer *
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2000
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 119
Energie
Label B
Geldig tot 15/11/2027
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X