fbpx
C&R Makelaars

Heuvellaan 14 4702 TP

Bekijk op de kaart
€589.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, we hebben weer een topper voor je! Ben jij op zoek naar een heerlijke vrijstaande woning die de mogelijkheid biedt voor een ideale woon en werk ruimte? Dan hebben wij de woning voor jou. De woning ligt in een fijne buurt op loopafstand van het centrum van Roosendaal. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een afsluitbare eetkamer met halfopen keuken, een overkapping, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en een heerlijke tuin op het westen. Bovendien beschikt de woning over een ruim bijgebouw met eigen ingang die voorzien is van toilet, extra slaapkamer en genoeg kantoorruimte. Gaat jouw woonhart hier sneller van kloppen? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst kun je jouw auto gemakkelijk parkeren op je eigen oprit en loop je via de voordeur naar binnen. Eenmaal in de hal tref je de meterkast, het toilet, een handige trapkast, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer aan. Zullen we meteen een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
Eenmaal in de woonkamer wordt je aandacht meteen getrokken door de mooie open haard. In de woonkamer is gemakkelijk een knusse zithoek te creëren en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een eettafel of werkplek. Vanuit de woonkamer loop je door de ensuite deuren naar de keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven en een 4-pits gasfornuis. Zowel de keuken en de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming, ideaal tijdens de koude wintermaanden. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, waar je een tweede wasbak en een handige opbergkast vind. Ook bevind zich hier een aansluiting voor een wasmachine en droger en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een extra koelkast. Vanuit de keuken is de tuin via een harmonicadeur te bereiken, maar daar komen we later op terug. Laten we naar de eerste verdieping gaan!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de vaste trap in de hal bereiken we de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers en de badkamer bevinden. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een bed en kasten om je spullen in op te bergen. Kortom, aan ruimte geen gebrek! De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een toilet en een wastafel. De badkamer is ruim en biedt de flexibiliteit om naar eigen smaak in te richten. Vanaf de overloop kun je met behulp van een vlizotrap de zolder bereiken, die erg handig is voor het opbergen van jouw spullen.

Kantoor
Vanuit de oprit heb je ook toegang tot de bedrijfsruimte achter het huis. Het is een grote ruimte die veelzijdig gebruikt kan worden. Deze ruimte beschikt over een kleine keuken die voorzien is van een wasbak en er is ook een toilet aanwezig. Daarnaast is er ook een trap aanwezig naar de bovenverdieping. Deze ruimte is handig te gebruiken als bijvoorbeeld een logeerkamer of als extra opbergruimte. In deze bedrijfsruimte is een aparte cv-ketel aanwezig waardoor deze ruimte ook altijd te verwarmen is.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de keuken en de achterom heb je toegang tot de gezellige tuin. De tuin is gelegen op het westen waardoor je in de zomer 's avonds heerlijk in de zon kunt dineren. Achter in de tuin is een grote berging, ideaal voor het stallen van fietsen. Aan de berging is nog een knusse overkapping waar je heerlijk kunt ontspannen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1937 * Woonoppervlakte 199 m2 * Vrijstaande woning * Vloerverwarming * Drie slaapkamers * Bedrijfsruimte met veel voorzieningen * Open haard * Tuin op het westen met overkapping * Ideale combi van wonen/werken - mantelzorg of atelier *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
Overdracht
Vraagprijs €589.500
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1937
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 199
Energie
Label E
Geldig tot 01/11/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (425)

X