fbpx
C&R Makelaars

Jan Sluijtersstraat 33 4703 JL

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

We hebben weer een topper te koop! Ben je op zoek naar een gave tussenwoning? Zoek dan niet verder, want deze woning biedt alles: een gezellige woon- en eetkamer, een landelijke keuken, drie slaapkamers en een moderne badkamer. Ben jij al enthousiast over deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in een van de beschikbare parkeervakken voor de woning en loop mee naar binnen. Hier kom je aan in de hal. Deze bied toegang tot de meterkast, inbouwkast, toilet en de keuken. Loop je mee naar de keuken?

Wonen & koken
Vanuit de hal betreed je de sfeervolle, landelijke keuken die is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis, combi- oven, een koelkast en vaatwasser. Zie jij jezelf hier al sterren maaltijden bereiden? Via de keuken loop je door naar de woonkamer, die eenvoudig kan worden ingericht in een gezellige woon- en eetkamer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een comfortabele hoekbank en een lange eettafel.

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot twee slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en een kast of bureau. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafel. Hier begin en eindig je jouw dag met een lach op je gezicht. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar je moeiteloos een extra slaapkamer of extra opbergruimte kunt creëren.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit zowel de woonkamer en de keuken heb je toegang tot de betegelde achtertuin. Deze heerlijke tuin staat op het zuiden. Hierdoor kan je extra lang van het lekkere weer in jouw tuin genieten. De tuin biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een loungeset en eethoek. Zie jij jezelf hier al genieten in de zomermaanden? Aan het einde van de tuin bevindt zich een stenen berging en een overkapping.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1964 * Woonoppervlakte 128m2 * Landelijke keuken * Drie slaapkamers * Moderne badkamer * Heerlijke tuin op het zuiden * Energielabel C *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1964
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 128
Energie
Label C
Geldig tot 13/11/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X