fbpx
C&R Makelaars

Jacob van Ruijsdaelstraat 56c 4703 VH

Bekijk op de kaart
€165.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een appartement op loopafstand van het centrum van Roosendaal? Dan ben je hier op het juiste adres! Dit appartement beschikt over alles wat je nodig hebt, van een ruime woonkamer tot een heerlijk balkon waar je in de zomer kunt gaan genieten van de zon! Ben jij al enthousiast? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Eenmaal binnen in het appartement kom je in de ruime hal, die is voorzien van een nette laminaatvloer en behangen wanden. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, de slaapkamer, het toilet, de inbouwkast en tot slot de gesloten keuken. Laten we een kijkje nemen!

Wonen & koken
Vanuit de hal bereik je de woonkamer. Door de grote raampartijen komt er aangenaam veel licht naar binnen en kan je daarnaast genieten van het uitzicht op deze hoogte! En wat een ruime woonkamer, die mooie hoekbank die je graag wilde om in te relaxen kan je hier zeker kwijt. Houd jij ervan om familie en vrienden uit te nodigen voor een heerlijke maaltijd? Dan kan je hier door de ruimte ook nog eens een royale eetkamertafel plaatsen, dat wordt genieten! Vanuit de woonkamer is tevens het balkon aan de voorzijde te bereiken. Terug in de hal bereik je de gesloten keuken, welke tevens toegang geeft tot het dakterras! Laat je fantasie er op los en maak het helemaal jouw plek!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de hal bereik je de ruime slaapkamer, deze is voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is te bereiken vanuit de woonkamer. Deze beschikt over een douche en daarnaast kun je hier ook je wasmachine en droger kwijt.

Tuinieren, zonnen en genieten
Vanuit de keuken bereik je het ruime dakterras, na werktijd genieten met een bakje koffie of wijntje gaat hier zeker lukken!

* Leuk appartement in de Westrand * Op loopafstand van het centrum* 1 slaapkamer, mogelijkheid tot 2 * Bouwjaar 1963* Ruim dakterras * Voorzien van dubbelglas * Ruime woonkamer * Berging op de begane grond *
Overdracht
Vraagprijs €165.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 59
Energie
Label F
Geldig tot 21/02/2032
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X