fbpx
C&R Makelaars

Lijsterbeslaan 25 4702 AN

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een charmante hoekwoning in een kindvriendelijke buurt? Wij hebben hem voor jou gevonden! In de wijk Burgerhout zijn diverse speeltuintjes en een basisschool op loopafstand. De woning beschikt over een gezellige woonkamer, een aparte eetkamer en keuken, drie slaapkamers, een heerlijke tuin, zonnepanelen en je eigen parkeerplaats. Klinkt dit als jouw droomhuis? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst kan je jouw auto gemakkelijk parkeren onder je eigen carport in de tuin. Vanuit daar kan je via de zijdeur of de voordeur gemakkelijk het huis betreden. Wanneer je de voordeur gebruikt, stap je de hal binnen. Hier vind je het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang naar zowel de woonkamer als de keuken.

Wonen & koken
De woonkamer is heerlijk licht en heeft een knusse uitstraling. De ruimte is groot en je kan hem geheel naar eigen wensen inrichten. Via de hal loopt u door naar de keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouw apparaturen zoals een koelkast, een inductieplaat, een vaatwasser en een combi oven. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een ruime eetkamer, omgeven door grote ramen. Met een beetje creativiteit is het mogelijk om van deze ruimtes een mooie woonkeuken te maken! Bovendien bevat deze ruimte ook vloerverwarming. Daarnaast is er nog een handige bijkeuken, waar je een wasmachine en droger aan kunt sluiten. In de bijkeuken is ook een deur die je naar de tuin leidt, maar laten we eerst boven gaan kijken.

Slapen, dromen & douche
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier vind je de badkamer en twee ruime slaapkamers. Er bevindt zich ook een extra berging. De badkamer is uitgerust met een ligbad, twee wastafels, een toilet en een douche. Via de vaste trap op de overloop bereiken wij de tweede verdieping. Eenmaal op de tweede verdieping bevind je je op een ruime overloop met veel opbergruimte. De tweede verdieping beschikt over de derde slaapkamer. Deze ruime slaapkamer is voorzien van veel opbergruimte en een grote dakkapel.

Tuinieren, zonnen & genieten
De tuin is toegankelijk via de achterom, de bijkeuken en de eetkamer. Aan de eetkamer grenst een betegeld terras, ideaal om in de zomer buiten te kunnen dineren. Achterin de tuin is ook een overkapping waar je kunt ontspannen en tot rust kan komen. Ook is er een berging aanwezig, wat handig is voor het stallen van fietsen en het opbergen van spullen. Daarnaast is er ook een carport, waar u uw auto kunt parkeren. Zet jij de BBQ vast klaar, want dit beloofd een heerlijke zomer te worden!

* Bouwjaar 1957 * Woonoppervlakte 119 m2 * Gezellige woonkamer * 10 zonnepanelen * Drie slaapkamers * Carport * Tuin op het Noorden * Kindvriendelijke buurt *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1957
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 119
Energie
Label C
Geldig tot 05/09/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X