fbpx
C&R Makelaars

Saskiadonk 27 4707 WZ

Bekijk op de kaart
€340.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Tover jij deze woning om tot jouw droomwoning? Deze levensloopbestendige woning heeft het allemaal: een fijne ligging, drie slaapkamers waarvan een op de begane grond, een badkamer welke van alle gemakken voorzien is, royale oprit met garage en een heerlijk ruime achtertuin. Is dit precies wat jij zoekt? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer je auto op je eigen oprit of in de garage en loop mee naar de voordeur, welkom! Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, een ruimte met de aansluiting van de CV-ketel, een apart toilet, de badkamer, een slaapkamer, de garage, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Doordat de benodigde faciliteiten zich op de begane grond bevinden is de woning levensloopbestendig! Zullen we beginnen bij de woonkamer?

Wonen en koken
In de woonkamer valt direct de lichtinval op, deze komt binnen via de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De living laat zich gemakkelijk indelen in een zit- en eetgedeelte, aan ruimte geen gebrek om jouw creativiteit de vrije loop te laten. De half open keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte, perfect voor het organiseren van gezellige avondjes met vrienden! De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, afzuigkap, oven en fornuis. Het biedt voldoende mogelijkheden voor het bereiden van al jouw maaltijden, laat dat kokkerellen maar beginnen! Vanuit de woonkamer en keuken heb je toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst een kijkje nemen in de slaapkamer op de begane grond en de badkamer. De ruime slaapkamer biedt genoeg ruimte voor jouw kingsize bed en een grote kledingkast, ideaal voor al jouw kleding. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en ligbad. Zullen we boven een kijkje gaan nemen?

Dromen en douchen
Via de vaste trap in de hal bereiken we de ruime overloop van de eerste verdieping, hier bevinden zich de andere twee slaapkamers en een extra ruimte welke ideaal te gebruiken is als berging of kledingkast. In beide slaapkamers is genoeg ruimte voor het plaatsen van je bed en zijn er tevens inbouwkasten aanwezig. Creëer jij hier extra slaapkamers of wellicht een studeerkamer? Opties genoeg!

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de woonkamer, de slaapkamer of de achterom middels het pad naast de woning heb je toegang tot de ruime achtertuin. Deze is voorzien van bestrating, plantenborders, schuttingen en achterom. Beschik je over een stel groene vingers, of wil je hier liever een fijne loungehoek creëren om een zomerse BBQ te organiseren? De tuin biedt voldoende mogelijkheden om op jouw manier van het zonnetje te genieten!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 100m² * Bouwjaar 1993 * Levensloopbestendig met 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond * Ruime achtertuin * Totaal drie slaapkamers * rustige ligging* Extra brede garage * Glas van alle slaapkamers vervangen met HR++ *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €340.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1993
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100
Energie
Label C
Geldig tot 29/01/2034
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X