fbpx
C&R Makelaars

Damstraat 97a 4701 GM

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijn appartement dicht bij het centrum van Roosendaal? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een tuin met stenen berging. Ben jij al enthousiast geworden? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en kom via de trap op het terras. Het terras geeft je toegang tot de hal. Welkom! Loop je met ons mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
De woonkamer is gemakkelijk in te richten naar jouw smaak met een gezellige zit- en eethoek. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes en een vier pits gasfornuis. Pak de receptenboeken maar uit de kast! Vanuit de woonkamer kunnen we de hal bereiken. Vanuit de hal heb je toegang tot een berging, een toilet, een badkamer en de beide slaapkamers. Laten we een kijkje nemen in de badkamer.

Slapen, dromen & douchen
De badkamer is voorzien van een wastafel, aansluiting voor wasmachine en een douche. Beide slaapkamers zijn voorzien van genoeg ruimte voor een heerlijk bed en kasten, waarin je al jouw kleding kan opbergen.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de trap aan het terras bereiken we de tuin en het balkon. Aan de achterzijde van de tuin staat een berging, waarin je al jouw tuinspullen kan opbergen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2011 * Woonoppervlakte 76m2 * Twee slaapkamers * Ruime woonkamer met open keuken * Tuin met berging * Balkon *
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT O.V.
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2011
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 76
Energie
Label A
Geldig tot 19/10/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X