fbpx
C&R Makelaars

Stoopstraat 2a 4702 SR

Bekijk op de kaart
€220.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starter opgelet! Wordt dit jouw eerste stap in jouw wooncarrière? Dit leuke appartement is gelegen op de begane grond en heeft alles wat je nodig hebt: een knusse woonkamer, open keuken, één slaapkamer, badkamer en een balkon! Bovendien ben je binnen 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Roosendaal. Zie jij dit helemaal zitten? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Entree
Via de gezamenlijke voordeur gaan we naar binnen en lopen we door naar de voordeur. We komen binnen in de hal waar je de meterkast vindt en toegang hebt tot de slaapkamer en de woonkamer. Laten we meteen een kijkje nemen in de woonkamer!

Wonen & koken
De gezellige woonkamer biedt ruimte voor het plaatsten van een lekker loungebank waar je heerlijk tot rust kan komen en voor een eettafel. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, hier smeer je je boterhammen voor de lunch in de ochtend en bereid je smaakvolle gerechten in de avond. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot het balkon, maar laten we eerst de slaapkamer bekijken.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer is een toevlucht voor rust en ontspanning. Daarnaast biedt de slaapkamer voldoende ruimte voor jouw bed, kledingkast en/of bureau. De badkamer bereiken we via de woonkamer. Deze is voorzien van een toilet, wastafel met wastafelmeubel en een douche. Tevens vind je hier de aansluiting voor de wasmachine.

Balkon & berging
Bij dit appartement hoort ook nog een berging in het souterrain, ideaal voor het stallen van fietsen of het opbergen van diverse spullen. Daarnaast heb je ook nog een balkon, waar je zomers heerlijk van de buitenlucht kunt genieten!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 43 m2 * Bouwjaar 1998 * Begane grond * Op loopafstand van een supermarkt * Balkon * Een slaapkamer *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €220.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1998
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 43
Energie
Label B
Geldig tot 08/01/2025
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (425)

X