fbpx
C&R Makelaars

Koraaldijk 13 4706 KC

Bekijk op de kaart
€340.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fijne woning! Als je op zoek bent naar een leuke geschakelde woning met een ruime woon- en eetruimte, een nette keuken, een badkamer die in 2022 compleet vernieuwd is met ligbad en inloopdouche, maar liefst vijf slaapkamers, 9 zonnepanelen, een royale achtertuin en garage, dan is deze woning wat voor jou! Kan je niet meer wachten om te kijken wat deze leuke woning jou nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging in en kom met ons een kijkje nemen!

Entree
Parkeer je auto op het pleintje, op een van je eigen opritten of in je garage, plek genoeg! Via de voordeur kom je in de hal terecht waar zich de nieuwe meterkast, het toilet en de deur naar de living bevinden. Laten we daar een kijkje gaan nemen.

Wonen & koken
De woonkamer heeft veel lichtinval en biedt ruimte voor een royale zithoek en een fijne eethoek. De living staat in open verbinding met de keuken. Tijdens het kokkerellen heb je contact met jouw gasten aan de eettafel, ideaal voor gezellige avondjes. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, vijf-pits gasfornuis en afzuigkap. Via de woonkamer is de achtertuin te bereiken, maar laten we eerst boven een kijkje gaan nemen. Loop je mee?

Slapen, dromen & douche
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer. De master bedroom biedt zeeën van ruimte voor het plaatsen van jouw tweepersoonsbed en je kledingkasten zodat je al je kleding netjes kan opbergen. Daarnaast zijn er nog een ruime slaapkamer en een wat kleinere op deze verdieping. De 2 jaar geleden vernieuwde badkamer is voorzien van een toilet, dubbele wastafel met wastafelmeubel, een inloopdouche en een ligbad. De dag fris beginnen en ontspannen afsluiten doe je hier. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier kom je aan op de overloop die toegang geeft tot nog twee slaapkamers die door het platte dak onverwachts ruim zijn. Daarnaast is er op de voorzolder veel bergruimte. Plaats genoeg om al je spullen op te slaan dus!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer betreden we de achtertuin. Heerlijk buiten genieten in de zon of juist in de schaduw. In deze langgerekte tuin op het zuiden kan het allebei. Zitten onder de overkapping of op de verhoging van onderhoudsvriendelijk composiet, overal biedt de afgeschermde tuin een hoop rust.
Ook buiten, maar aan de voorzijde van de woning, is de stenen berging te vinden. Ideaal voor een werkbank en het stallen van fietsen. Aan de straatkant loopt de tuin uit in een garage, met ook weer zijn eigen oprit. Zie je jezelf hier al wonen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1980 * Woonoppervlakte 133 M2 * Fijne living * Open keuken * Vijf slaapkamers * Energielabel A * 9 zonnepanelen * Berging en garage * Twee opritten * Ruime tuin *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €340.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 133
Energie
Label A
Geldig tot 18/12/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X