fbpx
C&R Makelaars

Klein Brabant 14 4707 DR

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijn appartement in Klein Brabant? Zoek dan niet verder, want dit appartement heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een royale berging, een heerlijke buitenruimte en eigen garage. Bovendien heeft het appartement energielabel A! Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Entree
Je kan de auto parkeren voor het appartementencomplex op het ruime parkeerterrein of in de eigen garage. Door de hoofdingang kom je in de centrale hal. Hier bevinden zich de brievenbussen en het bel tableau met camera. Met de trap of de lift kan je naar boven. Bij binnenkomst in het appartement betreden we via de hal het toilet, de badkamer, de slaapkamers, de keuken en de eetkamer. Zullen we daar eerst een kijkje nemen?

Wonen & Koken
De woon en eetkamer zijn voorzien van grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnen laten. Dankzij de royale leefruimte in de woonkamer is het eenvoudig om een gezellige woon- en eetkamer te creëren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Hier heb je een mooi uitzicht op de tuin. Via de hal komen we aan in de dichte keuken. De keuken heeft voldoende opbergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast en een elektrische kookplaat. Zie jij jezelf hier al heerlijk koken?

Slapen, dromen & douchen
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, elk geschikt voor het plaatsen van een twee persoons bed en een grote kast voor al jouw kleding. Beide kamers zijn bovendien ook voorzien van grote raampartijen. De keurige badkamer heeft een ligbad, een douche en een wastafel met wastafelmeubel. Zie je jezelf hier al de dag heerlijk fris beginnen en ontspannen afsluiten? Tevens beschikt het appartement over een apart toilet en een grote berging, waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden.

Vereniging van Eigenaren
Het appartement maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren. De kosten hiervoor bedragen circa € 238,- per maand. Daarnaast is er een maandelijkse bijdrage van € 102,50 per maand voor de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in het complex. Deze gemeenschappelijke ruimte is een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners waar diverse leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals bijeenkomsten met koffie en thee, biljarten, jeu de boulesbaan, mogelijkheid tot huren van gemeenschappelijke ruimte, etc. Tevens is er een gastvrouw vijf dagen in de week aanwezig.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1991 * Woonoppervlakte 104m2 * Twee slaapkamers * Royale woon- en eetkamer * Eigen berging op begane grond * Balkon * Energielabel A * VvE bijdrage € 238,- per maand * Lift (per tien appartementen is er 1 lift beschikbaar) * Stallingsmogelijkheid voor een fiets in de gemeenschappelijke berging * Garage nabij het appartement *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1991
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 104
Energie
Label A
Geldig tot 18/12/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X