fbpx
C&R Makelaars

Madeliefberg 57 4708 NP

Bekijk op de kaart
€469.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een topper! Ben jij op zoek naar een leuk hoekwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Weihoek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze woning biedt een ruime woonkamer, een half open keuken, vier slaapkamers, een moderne badkamer en een royale achtertuin. Zie jij jezelf al helemaal genieten op deze plek? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst kan je je auto parkeren in een van de parkeervakken voor de woning. Loop door de voortuin naar de voordeur en stap binnen in de hal. Welkom! Hier tref je het toilet, een opbergkast en de trap naar de eerste verdieping. Zullen we snel een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
Bij het betreden van de woonkamer valt direct de ruimte op die deze kamer te bieden heeft. De woonkamer is gemakkelijk in te richten naar jouw smaak met een gezellige zithoek en een perfecte eethoek. Via de openslaande deuren aan de achterzijde van het huis kun je volop genieten van het binnen-buiten gevoel. De halfopen keuken is uitgerust met allerlei inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, magnetron en elektrische kookplaat. Zie jij jezelf hier de sterren van de hemel koken?

Slapen, dromen & douche
Via de trapopgang in de hal bereiken we de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor jouw kingsize bed en een kast waar je al jouw kleding in kan opbergen. De moderne badkamer is onlangs nog gerenoveerd en is uitgerust met een ligbad, regendouche, dubbele wastafel en een modern toilet. Vervolgens leidt de vaste trap je naar de tweede verdieping. Op de overloop is een aansluiting voor een wasmachine of droger. Op deze verdieping vind je nog een royale slaapkamer of juist een hobbykamer met een dakterras waar je in de zomer heerlijk van het zonnetje kan genieten.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de opslaande deuren in de woonkamer of via de poort aan de achterzijde bereiken we de achtertuin. Deze heeft een vrijstaande stenen berging waar je gemakkelijk je fiets of tuingerei in kunt opbergen. Verder is de achtertuin voorzien van een terras waar je jouw heerlijke lounge set kan neerzetten. De tuin staat op het oosten en heeft daardoor de hele dag zon. Geniet jij hier binnenkort van het zonnetje?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1999 * Woonoppervlak 156 m² * Half open keuken * Vier slaapkamers * Moderne badkamer * Modern toilet * Scholen en speeltuinen op loopafstand * Kindvriendelijke buurt * Tuin op het oosten * Achterom * Dakterras *
Overdracht
Vraagprijs €469.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 156
Energie
Label B
Geldig tot 22/11/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X