fbpx
C&R Makelaars

Keijenburg 15 4702 CE

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een charmante vrijstaande woning gelegen in de wijk Burgerhout in Roosendaal? Dan is deze woning wat voor jou! De woning bevindt zich op loopafstand van twee speeltuinen en nabij verschillende winkels. De woning biedt een gezellige woon- en eetruimte, vier slaapkamers en twee badkamers! Tevens is er optioneel één garagebox te koop. Word jij al enthousiast? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst parkeer je de auto in een van de parkeerplaatsen voor de woning en loop je via de keurig aangelegde voortuin naar de voordeur, Welkom! Via de hal heb je toegang tot de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, de kelder en de woonkamer.

Wonen & koken
Vanuit de hal gaan we verder naar de L-vormige woonkamer, deze laat zich makkelijk indelen in een gezellige woon- en eetruimte. Door de mooie houten vloer en het karakteristieke balken plafond wordt de woonkamer vanzelf een sfeervolle ruimte. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de gesloten keuken, deze is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, 4-pits gasfornuis, koelkast en vaatwasser en biedt ruimte voor het plaatsen van een losse koelvriescombinatie. Pak de receptenboeken maar uit de kast! Vanuit de keuken heb je toegang tot de eerste badkamer en het aparte toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een wastafelmeubel met wastafel en een ruime inloopdouche. Hier bevindt zich ook de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine. De houtlook in combinatie met de grote witte tegels geven de badkamer een moderne uitstraling. Vanuit de keuken heb je toegang tot de serre, hier is voldoende ruimte voor een fijne lounge set zodat je hier heerlijk kan genieten van een kopje koffie in de ochtend! Vanuit de serre loop je zo de achtertuin in. Maar laten we eerst een kijkje gaan nemen op de bovenverdieping.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot de eerste twee slaapkamers en de tweede badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van voldoende lichtinval en een inbouwkast. De hoofdslaapkamer is voorzien van een mooie laminaat vloer en biedt voldoende ruimte voor een kledingkast en een kingsize bed. De tweede badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een ligbad, waar je fijn kunt relaxen na een lange werkdag! Via de vaste trap bereik je de overloop van de tweede verdieping, deze biedt toegang tot nog twee slaapkamers waar plaats is voor een bed en eventueel een bureau of extra kast.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achtertuin is bereikbaar via de serre en behalve een stenen berging beschikt de tuin ook over een houten berging, ideaal voor het stallen van fietsen! De tuin beschikt over een betegeld terras, plantenborders en achterom. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel of loungeset om tijdens de warme zomer dagen lekker buiten te kunnen ontspannen en genieten!

Bijzondere eigenschappen
* Bouwjaar 1939 * Woonoppervlakte 119 m² * Ruime woonkamer met gesloten keuken * Twee badkamers * Vier slaapkamers * Serre * Houten vloer * Kelder * Optioneel 1 garagebox te koop (prijs € 25.000) *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1939
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 119
Energie
Label F
Geldig tot 05/02/2025
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X