fbpx
C&R Makelaars

Hendrik Gerard Dirckxstraat 4 4701 AX

Bekijk op de kaart
€205.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zoek jij een mooi en sfeervol afgewerkte tussenwoning in het centrum van Roosendaal? Deze topper ligt nabij het station, het park en uitvalswegen. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers, een nette badkamer en een moderne keuken, welke vernieuwd is in 2019. Aan de achterzijde van de woning ligt een klein terras met overkapping, zo kan je toch heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin. Ben jij enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Je komt binnen in de hal, hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en via de deur loop je door naar de sfeervolle woonkamer.

Wonen & Koken
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer die in verbinding staat met de half open keuken. Zo kan je lekker koken en tegelijkertijd gezellig bijkletsen met de visite. Deze moderne keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. De keuken beschikt over een moderne tegelvloer en de deur naar het terras.

Slapen, dromen & douchen
Dan komen we op de eerste verdieping, deze beschikt over een laminaat vloer en gedeeltelijk strak gestucte wanden. Aan opbergruimte is gedacht want op de overloop is een vaste opbergkast. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, badkamermeubel met wastafel, douchecabine en een aansluiting voor de wasmachine.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achterzijde van de woning is voorzien van een kleinschalig terras met sierbestrating, een deel van dit terras beschikt over een overkapping. Zie jij jezelf hier al relaxen in het zonnetje?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1966 * Perceel 51 m2 * Woonoppervlakte 83 m2 * Inhoud 280 m3 * Keuken en toilet vernieuwd in 2019 * Dak vernieuwd in 2020 * In het centrum gelegen * Nabij uitvalswegen * Nabij park * Rolluiken eerste verdieping aan voorzijde en achterzijde woning * CV ketel bouwjaar 2008 * Stoppenkast/elektra beneden vernieuwd begin 2019 * Deze woning heeft geen achterom * Parkeren met parkeervergunning *
Overdracht
Vraagprijs €205.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-03-28
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1966
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 83
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X