fbpx
C&R Makelaars

Bandeliersberg 161 4707 SJ

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

YES! Dit is ‘m! Die gave instapklare tussenwoning in de Tolberg! Dit pareltje is voorzien van een moderne open keuken, vier slaapkamers, een nette badkamer en een tuin op het westen. Word jij al enthousiast van deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in een van de parkeerhavens voor de deur en loop via de keurig aangelegde voortuin naar de voordeur, zullen we binnen gaan kijken? De ruime hal geeft je toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de meterkast en de woonkamer.

Wonen & koken
De woonkamer beschikt over een mooie laminaatvloer, een inbouwkast en voldoende lichtinval. De ruimte laat zich makkelijk indelen en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en een fijne hoekbank. Altijd al gedroomd van een moderne open keuken waarmee je tijdens het kokkerellen kan bijkletsen met de gasten? Dan hebben wij de perfecte keuken voor jou. De keuken beschikt over verschillende inbouw apparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven en een vijf-pits gasstel, op deze manier wordt koken vanzelf leuk! Via de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst een kijkje gaan nemen op de eerste verdieping.

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal komen we uit op de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Vooral de master bedroom is zeer ruim van afmeting. De eerste verdieping is ook voorzien van een mooie laminaat vloer en strak gestucte wanden, dit geeft de woning een moderne uitstraling. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en een wastafel meubel met wastafel.
Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping, deze verdieping beschikt over een ruime voorzolder met een aansluiting voor jouw wasmachine en droger en nog een vierde slaapkamer. Aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de fijne achtertuin. De tuin beschikt over voldoende ruimte voor een fijne lounge set om heerlijk te genieten van het zonnetje! Aan het einde van de tuin staat een stenen berging en nog een overkapping, ideaal voor het plaatsen van jouw BBQ!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1984 * Vier slaapkamers * Energielabel B * Moderne open keuken * Tuin op het westen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 99
Energie
Label B
Geldig tot 17/10/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X