fbpx
C&R Makelaars

Bovendonk 68 4707 ZT

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een charmante tussenwoning? Zoek dan niet verder, want dan is dit de perfecte plek voor jou! Deze woning is voorzien van een woon- en eetruimte, vier slaapkamers, tuin op het zuiden en beschikt over zonnepanelen. Met jouw persoonlijke touch kun je deze woning omtoveren tot jouw eigen plekje. Kan je niet meer wachten om te kijken wat deze leuke woning jou nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging en kom met ons een kijkje nemen!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop via de nette voortuin naar de voordeur, welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht, deze biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, een berging en de woonkamer. Zullen we een kijkje gaan nemen?

Wonen & koken
Vanuit de hal bereik je de knusse woonkamer, die veel natuurlijk licht biedt dankzij de grote raampartij. Je oog valt onmiddellijk op de sfeervolle haard, een echte blikvanger! De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en eethoek. Vanuit de living lopen we door naar de eethoek. Hier heb je toegang tot de open keuken die voorzien is van diverse onder- en bovenkastjes. Deze bieden lekker veel ruimte voor al jouw potten en pannen, laat dat kokkerellen maar beginnen! Ook is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een oven, een vaatwasser en een elektrische kookplaat. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Maar laten we nu eerst de bovenverdieping gaan verkennen!

Slapen, dromen & douche
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping, hier bevinden zich de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten en alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met wastafel en een toilet. Alle benodigdheden zijn aanwezig om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten. Via de vaste trap bereiken we de overloop van de tweede verdieping. Hier vindt je de aansluiting voor de wasmachine, de CV-ketel en heb je toegang tot de vierde slaapkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
De op het zuiden gelegen tuin is te bereiken via de eetkamer, de keuken en een achterom. Je oog valt gelijk op de heerlijke overkapping. Hier kan je de dag beginnen met een bakje koffie en de dag afsluiten met een drankje en een hapje. Verder staat er aan het eind van de tuin ook nog een stenen berging, ideaal om jouw fietsen en tuinspullen in op te bergen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1971 * Woonoppervakte 129 m2 * Vier slaapkamers * Open keuken * Tuin op het zuiden * Zonnepanelen * Zonnescherm * Rolluik (elektrisch en handmatig) * Energielabel B * Optioneel garage te huur *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1971
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129
Energie
Label B
Geldig tot 22/11/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X