fbpx
C&R Makelaars

Dijkcentrum 143 4706 LC

Bekijk op de kaart
€249.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Opzoek naar een appartement in de gewilde wijk Kortendijk? Wij hebben het ideale appartement voor jou gevonden! Pal boven het winkelcentrum van Kortendijk bevindt zich dit leuke appartement. Het appartement beschikt over een knusse woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en maar liefst twee terrassen. Ben jij net zo enthousiast als wij? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto op een van de gratis parkeerplekken rondom het dijkcentrum en loop vervolgens via de gezamenlijke hal naar de voordeur. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de keuken, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Daarnaast bevindt zich hier ook de meterkast.

Wonen & koken
Vanuit de hal lopen we door naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaat vloer en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een heerlijke loungebank en een eettafel. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een oven en een gasfornuis. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot een van twee balkons maar laten we eerst boven een kijkje nemen.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de trap in de hal lopen we door naar eerste verdieping. Hier heb je toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een berging waar je de aansluiting voor wasmachine en droger vindt. De masterbedroom biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw tweepersoonsbed en een kleding kast. De ander kamer kan gebruikt worden als extra slaapkamer of als kantoor. Deze kamer beschikt over een dakraam en een inbouwkast, ideaal om al je spullen in op te bergen! De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een heerlijk ligbad. Hier kom je echt tot rust!

Tuinieren, zonnen & genieten
Naast de grote inbouwkast op de eerste verdieping bevind zich onderaan het pand ook een handige berging. Kortom aan opbergruimte geen gebrek! Daarnaast heeft dit appartement niet één maar twee balkons. Hier kan je 's zomers volop van de zon genieten dus!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1979 * Woonoppervlakte 90m2 * Knusse woonkamer * Moderne keuken * HR++ glas * Berging * 2 Balkons * 2 Slaapkamers * Badkamer met ligbad * VvE kosten € 176 per maand *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €249.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1979
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90
Energie
Label C
Geldig tot 27/10/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X