fbpx
C&R Makelaars

Distelberg 20 4708 DW

Bekijk op de kaart
€649.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Hier wil je wonen! Deze unieke vrijstaande woning in de gewilde wijk Tolberg is van werkelijk alle gemakken voorzien. Naast de ruime en sfeervolle woonkamer, beschikt de woning over een moderne leefkeuken, 4 slaapkamers (eventueel 6), inloopkast, wasruimte, royale badkamer, airco in de gehele woning en 20 zonnepanelen. Door naar de tuin, daar raken wij niet op uitgekeken! Zeer goed onderhouden, 100% privacy, voorzien van bestrating, kunstgras en gelegen op het heerlijke zuiden. Kortom, wat een plaatje!

Entree
Je komt aanrijden in deze rustige straat. Op de oprit passen meerdere auto's of zet je auto overdekt in de garage. Loop mee naar de voordeur. Welkom in de prachtige hal met raampartij! Hier vind je de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer.

Wonen en koken
We komen aan in de woonkamer, welke is opgesplitst in twee ruimtes. De eerste ruimte is omgebouwd tot eetkamer en de tweede ruimte tot de living en wij snappen waarom! De woonkamer heeft hierdoor prachtige raampartijen wat de living compleet maakt. Dit kan een super vette ruimte worden waarbij je buiten en binnen één maakt. De woonkamer is voorzien van een PVC vloer en strak gestucte wanden. Via de woonkamer heb je gemakkelijk toegang tot de keuken. De keuken beschikt over een koelkast, combi-oven, oven en elektrische kookplaat. In de keuken heb je een erker als extra sfeermaker. Vanuit de keuken heb je toegang tot de ruime wasruimte/bijkeuken die weer toegang geeft tot de inpandige garage. Ook kom je vanuit de keuken in de multifunctionele ruimtes. De ruimtes zijn vrij in te delen met de meest uiteenlopende mogelijkheden te denken valt aan; slaapkamer(s) met badkamer op begane grond, grote woonkeuken, wellness ruimte, werkplek, tweede living of praktijkruimte aan huis met eigen ingang van buiten af.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang met mooi raampartij zijn we aangekomen bij de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 slaapkamers, een riante inloopkast en de ruime badkamer. In de master bedroom heb je dezelfde mooie raampartijen van de woonkamer. Wat een luxe uitstraling geeft dit zeg! Bij één van de slaapkamers heb je via een raampartij zicht op de beneden verdieping, wat een unieke beleving geeft. De lange ruime badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een ligbad, inloopdouche en een wc. Alles wat je nodig hebt om de dag te beginnen met een lach.

Tuinieren, zonnen en genieten
Dit is een heerlijke plek vol met zon en absolute privacy! De flinke raampartijen geven de woning een unieke en moderne uitstraling. Hier kan je heerlijk genieten van het zonnetje in de lounge-set, dit doordat de tuin op het zuiden is gelegen. Hier pak je gemakkelijk de barbecue tevoorschijn en nodig je vrienden en familie uit voor de lekkere zomeravonden.

Bijzonderheden:
*2023 nieuwe meterkast en ontkalksysteem geplaatst *2022 gehele woning voorzien van airco-systemen (ook als verwarming) en 20 zonnepanelen laten plaatsen op het hoofdgebouw *2021 achtertuin en voortuin laten aanleggen *Hoofdgebouw is voorzien van nieuwe dakbedekking en de buitenmuren zijn met Keim behandeld *Bouwjaar 1989 *Woonoppervlakte 205 m2 *Houten kozijnen met dubbel glas *Tuin op het zuiden *4 (eventueel 6) slaapkamers *Door zonnepanelen nu waarschijnlijk energielabel A *Dichtbij veel voorzieningen zoals een recent vernieuwd winkelcentrum en veel scholen.

Kortom een huis met vele gezichten en uniek in Roosendaal!

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €649.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1989
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 205
Energie
Label B
Geldig tot 31/10/2026
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X