fbpx
C&R Makelaars

Fortuinstraat 52 4701 EG

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Graag willen we je kennis laten maken met deze ruime stadswoning aan de Fortuinstraat 52 in het hartje van Roosendaal met alle voorzieningen op loopafstand. Deze woning leent zich uitstekend voor werken/kantoor aan huis en is tevens geschikt voor kangoeroebewoning. Dus heb je altijd al gedroomd om je eigen bedrijf aan huis te hebben of heb je de zorg voor een hulpbehoevende ouder, dan is dit je kans! De woning heeft de uitstraling van een normale stadswoning, maar achter deze gevel staat een totaal andere woonbeleving op je te wachten. Ook zo benieuwd geworden? Kom dan snel een kijkje nemen.

Entree & woonvoorziening begane grond
Via de voordeur bereik je de hal. De hal geeft je toegang tot de begane grond en de trap naar de eerste verdieping. Op de begane grond bevinden zich twee bedrijfs-/woonruimtes. De begane grond is voorzien van strak gestucte wanden, een strakke granulaatvloer en systeemplafond. De ruimte aan de achterkant beschikt over een keukenblok en een badkamer. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig en de toegang tot de achtertuin. Een bedrijf aan huis of ouders of een kind die hulpbehoevend zijn? Deze woning leent zich hier perfect voor, zonder je privacy te verliezen.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal lopen we door naar de eerste verdieping. In het portaal bevindt zich het toilet en daarnaast de toegangsdeur tot de woonkamer. De royale woonkamer beschikt over een fijne lichtinval (doorzon), deels gestucte wanden en een systeemplafond. De moderne open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een koelkast, vriezer, oven, magnetron en inductiekookplaat met afzuiging. Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot het dakterras en de trap naar de achtertuin.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is geheel voorzien van vloerbekleding en spachtelputz. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel. De lichtkoepel in de badkamer zorgt voor veel licht en desgewenst extra ventilatie.

Tuinieren, zonnen en genieten
Zullen we op het dakterras gaan zitten of in de ruime achtertuin? Er is altijd wel een plekje in de zon en schaduw te vinden. De achtertuin is keurig bestraat, beschikt over borders en nette schuttingen. In het voor- of najaar geniet je heerlijk van de eerste zonnestralen in de tuinkamer met openslaande deuren. Ook beschikt de woning over een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang tot de brandgang.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1994 * Geschikt voor dubbele bewoning, als kangoeroewoning of bedrijfsruimte aan huis * In het hartje van Roosendaal * 3 slaapkamers * Ruime woonkamer met moderne open keuken * Dakterras en ruime tuin met tuinkamer * Ruime berging * Volledig voorzien van dubbelglas * Geheel voorzien van rolluiken (uitgezonderd voordeur), deel elektrisch * CV 2013 * Platdak kunststof vernieuwd en geïsoleerd 2008 * Voorzien van vloer, muur en dakisolatie *
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 164
Energie
Label A
Geldig tot 07/02/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (440)

X