fbpx
C&R Makelaars

Zundertseweg 125 4707 PA

Bekijk op de kaart
€499.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een klus woning op een A locatie met een groot perceel? Dan is deze woning echt iets voor jou! Met een woonkamer voorzien van een open haard, een ruime keuken, een garage, vijf slaapkamers, een nette badkamer en een royale achtertuin, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Zie je jezelf hier al jouw droomwoning creëren? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst kan je je auto op de oprit of in de garage parkeren. De garage heeft een elektrische deur die op afstand open kan, super handig! Vervolgens lopen we via de oprit naar de voordeur. Welkom in de hal! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, de garderobe, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer wordt direct je aandacht getrokken door de gezellige open haard, waar je heerlijk kunt opwarmen tijdens de wintermaanden. In deze ruime living kun je gemakkelijk jouw ideale woonkamer realiseren. Vanuit hier betreed je de eetkamer en keuken. De eetkamer is voorzien van grote raampartijen, waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht binnenvalt. Vanuit hier heb je ook direct toegang tot de heerlijke achtertuin. Via de eetkamer kom je in de ruime keuken, waar je zonder moeite al je potten en pannen kwijt kunt, want aan ruimte geen gebrek! Bovendien heb je vanuit de keuken toegang tot de garage.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, die toegang biedt tot vier slaapkamers, een nette badkamer en een berging. Alle vier de slaapkamers zijn ruim genoeg om een bed en een kast te plaatsen. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en twee wastafels met wastafelmeubel. In de berging bevindt zich de CV- ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Via de wenteltrap bereiken we de tweede verdieping. Hier bevindt zich de vijfde slaapkamer, die ruim van afmeting is. Achter de slaapkamer is een extra ruimte gecreëerd waar je een walking closet van kunt maken. Zie je hier al jouw droomslaapkamer?

Tuinieren, zonnen & genieten
Via het achterom of de deur in de eetkamer bereiken we de royale achtertuin. Hier is voldoende ruimte om een eettafel en loungeset te plaatsen. Kun je jezelf al voorstellen hoe je hier genieten van de zon of gezellig samen met je vrienden barbecueën? Achterin de tuin bevindt zich een schuurtje wat gemakkelijk gebruikt kan worden voor het opbergen van seizoensgebonden spullen.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 188 m2 * Bouwjaar 1978 * Woonkamer voorzien van open haard * Berging * 5 Slaapkamers * Garage met elektrische deur * Royale achtertuin * Achterom * Klus woning *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €499.000
Status VERKOCHT O.V.
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 188
Energie
Label E
Geldig tot 31/12/2030
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X