fbpx
C&R Makelaars

Platinadijk 46 4706 LH

Bekijk op de kaart
€299.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Je boft als je dit plekje kunt bemachtigen, want waar tref je nou zo’n combi waar het gemoedelijke woonwijk gevoel hand in hand gaat met groen. En dat ook nog in de geliefde wijk de Kortendijk, want zeg nou eerlijk, wie wil er niet wonen! De woning beschikt over 10 zonnepanelen, ruime keuken, vier slaapkamers en heerlijke tuin. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervlakken bij de woning. Loop mee door de onderhoudsvriendelijke tuin naar de overdekte voordeur. Welkom in de hal! In de hal vind je het toilet, de meterkast, de net weggewerkte garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer.

Wonen en koken
De ideale woonkamer beschikt over een perfecte zithoek en de ruimte voor een royale eettafel. Die ideale woonkamer kan je hier vinden! De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. We lopen door naar de open keuken, wat een plaatje is dit! De keuken beschikt over genoeg kastruimte, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, een kokend waterkraan en inductieplaat. Kortom: een combi van de gezellige woonkamer met genoeg plek voor de eettafel en de keuken waar je de lekkerste maaltijden kunt bereiden! Vanuit de keuken hebben we toegang tot de bijkeuken, welke toegang geeft tot de tuin.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier vind je drie slaapkamers en de badkamer. Laten we een kijkje nemen in de slaapkamers: ruim, veel lichtinval en super net afgewerkt! De hoofdslaapkamer is voorzien van airco, dat is heerlijk slapen tijdens de warme zomerdagen. We lopen door naar de plek waar je de dag begint en afsluit met een lach op je gezicht. De badkamer is voorzien van inloopdouche met regendouche, toilet, wastafel met badmeubel, vloerverwarming en centrale afzuiging. Hier wordt tandenpoetsen een feestje. Via de trapopgang zijn we aangekomen op de tweede verdieping. Hier vind je de laatste mega slaapkamer en veel opbergruimte, handig!

Tuinieren, zonnen en genieten
Droom jij van een heerlijke achtertuin met een overkapping? In deze tuin vind je deze wensen! Onder de riante overkapping kan je perfect jouw droomlounge-set kwijt! De tuin beschikt over bestrating, kunstgras, nette tuinafscheiding, schuur, beplanting en als kers op de taart een achterom. Stuur de uitnodigingen alvast maar rond, want dit worden top avonden!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1981 *Woonoppervlakte 120 M2 *10 zonnepanelen *Horren *Airco *Rolluiken *Kunststof kozijnen met HR++ *Vier slaapkamers *Achtertuin met overkapping

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €299.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 120
Energie
Label B
Geldig tot 21/04/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X