fbpx
C&R Makelaars

Lupineberg 4 4708 LV

Bekijk op de kaart
€450.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze ruime en goed onderhouden tweekapper is een waar droomhuis op een fantastische locatie in Roosendaal, namelijk in de Tolberg. De fijne woning biedt voldoende ruimte en heeft een fijne woonkamer, open keuken met schiereiland, bijkeuken, maar liefst vijf slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en douche, een dakterras en achtertuin met overkapping! Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, zodat je de charme en het comfort van deze woning zelf kunt ervaren!

Entree
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk je auto op de ruime oprit of in de garage. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal, waar zich een meterkast, een toilet, een trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer bevinden.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer die warmte en karakter toevoegt aan de ruimte. De open indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen de woonkamer en de moderne keuken. Er is genoeg ruimte om een mooie eethoek te creëren, waarbij je in de zomer de schuifpui open kunt zetten en genieten van het binnen/buiten gevoel! De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, combi-oven en keramische kookplaat. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden. Zullen we boven een kijkje gaan nemen?

Slapen, dromen en ontspannen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allemaal afgewerkt met spachtelputz wanden. De hoofdslaapkamer is ruim van afmeting, hier kun je met gemak jouw kingsize bed in kwijt! De nette badkamer is een oase van ontspanning met een inloopdouche, een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich nog twee slaapkamers bevinden. Deze verdieping biedt volop ruimte en kan dienen als extra slaapkamers, een kantoorruimte of hobbyruimte. Daarnaast is er nog een dakterras waar je kunt genieten van het buitenleven.

Mooi aangelegde tuin
Bij fijn wonen hoort ook een fijne tuin! De achtertuin is netjes aangelegd en voorzien van gras, bestrating en een overkapping, waardoor je het hele jaar door buiten kunt genieten. In deze tuin kun je ontspannen, tuinieren en genieten! Wordt jij de volgende troste bewoner?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1993 * Tweekapper met garage * Ruime woonkamer met open keuken * Vijf slaapkamers * Badkamer met ligbad en douche * Dakterras * Achtertuin met overkapping

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €450.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1993
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 141
Energie
Label B
Geldig tot 27/06/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X