fbpx
C&R Makelaars

Stoopstraat 2d 4702 SR

Bekijk op de kaart
€199.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starter opgelet! Wordt dit jouw eerste stap in jouw wooncarrière? Dit moderne appartement is gelegen op de begane grond en heeft alles wat je nodig hebt: een leuke woonkamer, half open keuken, één slaapkamer, badkamer en een terras met genoeg ruimte voor een kleine lounge-hoek. Bovendien is de woning volledig instapklaar! Zie jij dit helemaal zitten? Neem dan snel contact met ons op of kom langs tijdens het Open Huis. Tot dan!

Entree
We komen binnen via de gezamenlijke entree. Vanuit hier lopen we door naar de voordeur, waar ook het terras zich bevindt. Maar daar komen we later nog op terug! Welkom in de Hal. Vanuit de hal hebben we toegang tot de slaapkamer, meterkast en woonkamer. Let's go & take a look!

Wonen en koken
Wat een fijne woonkamer! Het is een heerlijke lichte ruimte waar een echt thuisgevoel is gecreëerd. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer in visgraatmotief en de wanden zijn afgewerkt met zowel stucwerk als structuurverf. We lopen langs de ideale plek voor een ronde eettafel door naar de moderne halfopen keuken. De strakke keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser en 4-pits gasfornuis. De koelkast en magnetron plaats je los in de keuken. Hier wordt kokkerellen vanzelf een hobby!

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal bereiken we de masterbedroom. Hier past jouw boxspring en een ruime kastenwand. De laatste kamer die we nog gaan bekijken is de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafelmeubel met wastafel en een toilet. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine & droger.

Tuinieren zonnen en genieten
Vanuit de voordeur hebben we toegang tot het terras. Hier is ruimte voor een kleine lounge-hoek en eethoek. Hier kom je voor een kopje koffie of thee in de ochtend, een buiten lunch met een vriend(in) en in de avond kan je hier lekker ontspannen met een hapje en een drankje. In het souterrain in nog een berging aanwezig voor de nodige opslagruimte.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1998 *Woonoppervlakte 48 M2 *Rolluiken *VVE maandelijkse bijdrage €100,- *Terras *1 slaapkamer *Moderne & lichte woonkamer *Berging in souterrain *Instapklaar

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €199.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1998
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 48
Energie
Label B
Geldig tot 21/01/2031
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X