fbpx
C&R Makelaars

Klimopberg 99 4708 KL

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

We hebben een huis met heel veel mogelijkheden voor je gevonden! Het is perfect voor gezinnen en dan die ligging in een van de meest gewilde wijken van Roosendaal: Tolberg! Grijp deze kans! Deze uitgebouwde woning heeft een oprit voor 2 auto's, ruime garage, uitgebouwde keuken, moderne badkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel op de eerste verdieping. En wat dacht je van de tuin? In deze onderhoudsvrije achtertuin geniet je het hele jaar door onder de overkapping. Vraagprijs €325.000,- k.k. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Genoeg parkeermogelijkheden: op de ruime oprit, op de parkeervakken in de straat of in de ruime garage. Ideaal als je niet te ver wilt lopen met de boodschappen, maar ook om snel binnen te zijn. Welkom in de hal! De hal beschikt over een mooie eikenhouten parketvloer en spachtelputz wanden, daarnaast geeft de hal toegang tot de meterkast, het moderne hangtoilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt! Een open lichte leefruimte en voldoende ruimte voor een gezellige ruime zithoek en een lange eettafel. De uitgebouwde L-vormige keuken is voorzien van voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Via de keuken bereik je de ruime inpandige garage met dakkoepel, tegelvloer, openslaande hardhouten garagedeuren en de aansluiting van de wasmachine/droger.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de kom je op de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer, spachtelputz wanden en de 2 slaapkamers aan de achterzijde een grote dakkapel. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een kunststof ligbad, inloopdouche met glazen deur, badkamermeubel, design radiator, een hangtoilet en een raam. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de vierde slaapkamer met grote dakramen en een gevelraam, de CV-ketel (2014) en knieschotten voor voldoende bergruimte.

Tuinieren, zonnen en genieten
De sfeervolle achtertuin is keurig bestraat en vrijwel onderhoudsvrij, daarnaast beschikt deze over nette erfafscheiding, een overkapping en kunstgras. Nodig jouw vrienden alvast maar uit voor de zomer BBQ!

Bijzonderheden:
* Uitgebouwde woning in de Tolberg * Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk * Bouwjaar 1994 * Woonoppervlakte 109 m2 * Inhoud 431 m3 * Perceel 213 m2 * Volledig voorzien van dubbel glas * Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet * Achtertuin onderhoudsvriendelijk en gelegen op het noorden * Overkapping * Inpandige ruime garage * Ruime oprit * Nabij scholen, uitvalswegen en winkelcentrum * Dakkapel op de eerste verdieping * Uitgebouwde keuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 108
Energie
Label B
Geldig tot 19/02/2028
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X