fbpx
C&R Makelaars

Geerberg 11 4708 GG

Bekijk op de kaart
€360.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ruimte, comfort en rust, dat ga je vinden aan de Geerberg 11 in Roosendaal. Op loopafstand van het winkelcentrum Tolbergcentrum, verschillende basisscholen en speeltuintjes. Dankzij de uitbouw en grote raampartijen biedt deze woning enorm veel mogelijkheden. Maak je hier bijvoorbeeld een extra speelkamer op de begane grond? Of kies je voor een knusse plek om heerlijk een boek te lezen? Mogelijkheden genoeg! En dat is nog niet alles. Verder beschikt deze woning namelijk over 3 slaapkamers, oprit, garage en achtertuin met overkapping en vijver.

Entree
Parkeer je auto op de oprit of in de garage en loop verder via voortuin naar de entree. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping

Wonen en koken
Wanneer je doorloopt naar de woonkamer word je verrast door de ruimte en lichtinval van deze kamer. Dankzij de uitbouw kun je hier alle kanten mee op. De woonkamer beschikt over een donkere tegelvloer en vanuit de zithoek heb je uitzicht over de gezellige achtertuin. Vanuit de woonkamer bereik je de keuken en deze is voorzien van alles wat je nodig hebt, namelijk een koelkast, vaatwasser, combi-oven en 4-pits gasfornuis.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de 1e verdieping en vanuit hier bereik je de 2 ruime slaapkamers welke voorzien zijn van een moderne laminaatvloer en nette wanden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Via de vaste trap op de overloop bereik je de tweede verdieping en hier kun je met gemak nog een extra slaapkamer creëren. Deze verdieping is voorzien van een wasmachineaansluiting en extra opbergruimte achter de schotten en extra vliering.

Tuinieren, zonnen en genieten.
Sla de tuindeuren open naar het terras en geniet van de heerlijke tuin met vijver. Wat een ruimte zeg! Houd jij ervan om vrienden uit te nodigen en lekker te barbecueën, dan ben je hier op de juiste plek. Verder is de tuin voorzien van een tuinhuis voor nog meer opbergruimte. Kortom, hier wil je komen kijken!

Bijzonderheden.
Bouwjaar 1991 *Voorzien van uitbouw* 3 slaapkamer* Dakkapel* Royale tuin* Voorzien van dubbel glas* Rolluiken*
Overdracht
Vraagprijs €360.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1991
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 126
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X